Τετάρτη 6 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ

Η αυλαία των αναμετρήσεων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις άνοιξε χτες με τους τέσσερις προημιτελικούς του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Αϊτχόβεν, Μίλαν, και Σλάβια απέσπασαν ένα σημαντικό προβάδισμα για τους επαναληπτικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 19 Μάρτη.

Στο "Νου Καμπ" της Βαρκελόνης, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αϊτχόβεν έγινε ένας αγώνας που αποτελεί διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Το τελικό 2 - 2 (20 Μπακέρο, 70 Φερνάντεθ, 3- 49 Νίλις) μπορεί να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους όμως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού τους αδικεί.

Στο Μόναχο η Μπάγερν κέρδισε τη Νότιγχαμ με 2 - 1 (16 Κλίνσμαν, 45 Σχολ, 18 Τσετλ). Πριν από τον αγώνα έγιναν επεισόδια και η αστυνομία συνέλαβε 60 Αγγλους οπαδούς.

Η Μίλαν χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της κέρδισε την Μπορντό με 2 - 0. Τα γκολ πέτυχαν ο Στέφανο Εράνιο (27) και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο (75).

Με το ίδιο σκορ η Σλάβια Πράγας μπροστά σε περίπου 15.000 φιλάθλους επικράτησε της Ρόμα. Τα γκολ των Τσέχων πέτυχαν ο Κάρελ Πομπόρσκι (11) και ο Ρόμπερτ Βάγκνερ (51).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ