Κυριακή 10 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Θα γλιτώσει ο ΠΑΟ;

Οι πράσινοι μετά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό δοκιμάζονται στην Πάτρα. Το τελευταίο χαρτί του παίζει ο Ολυμπιακός στο Καυτατζόγλειο με Ηρακλή

Στην Πάτρα και στο Καυτατζόγλειο "χτυπά" η καρδιά της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α εθνικής.

Στην πρωτεύουσα της Αχαϊας ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί κόντρα στην Παναχαϊκή που τα πάει μια χαρά με τις μεγάλες ομάδες στο "σπίτι" της. Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή. Η ΑΕΚ, θεωρητικά, από τους πρωτοπόρους έχει το ευκολότερο έργο με τον Ιωνικό στο Νίκος Γκούμας. Ας δούμε αναλυτικά τα ματς:

Οι πράσινοι του Χουάν Ραμόν Ρότσα με ηθικό ακμαιότατο από την ισοπαλία στη Βαρσοβία θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή. Ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Νίκου Νιόπλια. Πιθανή 11άδα: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Μαραγκός, Μπορέλι, Βαζέχα, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Χριστοδούλου, Δώνης.

Χωρίς τους τιμωρημένους Στέλιο Μανωλά και Τιμούρ Κετσπάγια η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό. Πιθανή σύνθεση: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου, Βλάχος, Σαμπανάτζοβιτς, Κωστής, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Δημητριάδης, Τσάρτας, Κασάπης.

Στο Καυτατζόγλειο ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος. Ο Τάκης Περσίας θα έχει στη διάθεσή του και τους Πέτρο Πασσαλή και Εμίλ Κρεμενλίεφ που εξέτισαν την ποινή τους. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου με τους: Ράντο, Καραταϊδη, Σκαρτάδο, Πασσαλή, Ιβιτς, Γιουσκόβιακ, Νταμπίζα, Γεωργάτο ή Αλεξανδρή, Καλατζή, Καραπιάλη, Καρασαββίδη. Αυτός ο αγώνας αρχίζει στις 6μμ (ΦΙΛΜΝΕΤ).

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες κόντρα στον αδύνατο μακριά από τον Πύργο Πανηλειακό.

Αγώνας... επιβίωσης στην κατηγορία για Απόλλωνα και Αρη στη Ριζούπολη. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πανιώνιο που δοκιμάζεται στην Εδεσσα από την ισχυρή τοπική ομάδα.

Ο Εθνικός που ήδη είναι στη Β εθνική θα αγωνιστεί στο Φάληρο με τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ. Τέλος, στο Αλκαζάρ η Λάρισα, που ψάχνει το θαύμα, φιλοξενεί τον Αθηναϊκό. Ωρα έναρξης των αγώνων 4μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ