Τετάρτη 27 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οργή για σενάρια

Κατηγορηματική διάψευση για "μεταγραφή" Μπάγεβιτς

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης με την προπονητολογία που "ξεσήκωσε" αθλητική εφημερίδα και θέλει τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η πειραϊκή ΠΑΕ αναφέρει: "Αυτή την εποχή συνηθίζεται στις αθλητικές σελίδες να αναπτύσσεται η ανά εξάμηνο μεταγραφολογία. Μόνο που αυτή τη φορά στα "σενάρια" των μεταγραφών σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, εκτός από τους ποδοσφαιριστές προστέθηκαν και "σενάρια" για τον προπονητή. Εν προκειμένω πρέπει να υπογραμμιστεί ότι το θέμα των μεταγραφών χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης. Ως εκ τούτου όλα τα σχετικά δημοσιεύματα που στηρίζουν σε δήθεν έγκυρες πληροφορίες στερούνται όχι μόνο εγκυρότητας αλλά και σοβαρότητας".

Στο μεταξύ η νίκη επί του Ιωνικού στη Νεάπολη έφερε και πάλι τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο προπονητής Τάκης Περσίας χθες μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες: "Ηταν μια δύσκολη νίκη που σίγουρα θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα στη συνέχεια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν".

Ο Αρης Ποϊλας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις επιστρέφει στα... κοινά του Ολυμπιακού. Ο παράγοντας ήταν την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη τόσο πριν από την έναρξη του αγώνα όσο και μετά το παιχνίδι που πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ολα δείχνουν ότι ο Γιώργος Σιδέρης αποτελεί παρελθόν για το ερυθρόλευκο συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ