Πέμπτη 4 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Τροχανάς βρήκε παράθυρο...

Παρά την απόφαση έκπτωσης ο Μ. Τροχανάς βρήκε το "παραθυράκι" να παραμείνει στη θέση του. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι: "Ο κ. Μ. Τροχανάς με την ιδιότητα του Συμβούλου Επιχειρήσεων αποδέχτηκε 3ετή Σύμβαση Διοίκησης με την ΑΕΚ ΠΑΕ (!).

Με τη σύμβαση αυτή ανέλαβε όλες τις εξουσίες που απαιτούνται ώστε να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου διοίκησης της ΑΕΚ τίτλος που θα συνοδεύει την υπογραφή του με τη φράση "Πρόεδρος της ΑΕΚ"".

Ο Μ. Τροχανάς λοιπόν απαντάει με νομικίστικα τερτίπια στην έκπτωσή του, αφού διατηρεί τις εξουσίες με άλλο τρόπο. Ο νόμος του απαγορεύει να είναι μέλος του ΔΣ όχι όμως να εκτελεί καθήκοντα... Αρα λοιπόν η ενέργειά του είναι σύννομη.

Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει: "Θα συνεχίσουμε να γελοιοποιούμε τους παράνομους, τους κακοήθεις αλλά και εκείνους που ενώ δέχτηκαν να αναλάβουν ευθύνες τις αντιμετωπίζουν με ηλίθια συμπεριφορά"...

  • Για παραδειγματισμό ο Μπάγεβιτς ακύρωσε τη χθεσινή προπόνηση. Κάποια αστεία των παικτών με το γυμναστή της ομάδας εξόργισαν τον ελληνοποιημένο τεχνικό, που ζήτησε σοβαρότητα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ