Παρασκευή 19 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Σε ρόλο τραμπούκου

Την ώρα που όλος ο κόσμος προσπαθούσε να πληροφορηθεί τι ακριβώς είχε γίνει στο Κάιρο, ο σύμβουλος Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης Μαρκουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι το μακελειό του Καϊρου δεν είναι δικό του θέμα και ότι έπρεπε να απευθυνθούμε στα υπουργεία Εξωτερικών και Υγείας... Κι αυτό, ενώ ήταν γνωστό ότι ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ασχολιόταν πυρετωδώς με το θέμα.

Ομως, ο κ. Μαρκουλής δεν επέδειξε μόνο αδιαφορία. Εμφανίστηκε από πάνω και... θιγμένος, επειδή είχαμε το... θράσος να ζητήσουμε άμεση ενημέρωση από τον ίδιο τον υπουργό. Οταν πληροφορήθηκε ότι απευθυνθήκαμε για πληροφορίες στο γραφείο του κ. Γείτονα εξεμάνη και με ακατανόμαστες φράσεις μάς... προειδοποίησε ότι στο μέλλον θα έχουμε να κάνουμε προσωπικά μαζί του.

Δεν ξέρουμε, αν έχει επίγνωση των λόγων του ο έμμισθος για θέματα Τύπου και πληροφόρησης σύμβουλος του υπουργού, ούτε γνωρίζουμε τα κριτήρια βάσει των οποίων προσελήφθη. Για εκείνο που είμαστε σίγουροι - κάτι για το οποίο ελπίζουμε να συμφωνεί και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου - είναι ότι ο εν λόγω κύριος πρέπει να επιδεικνύει, τουλάχιστον προς τα έξω, άψογη στάση, τακτική και συμπεριφορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ