Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Παρατείνονται για δυο βδομάδες τα "παζάρια"

Παρατείνονται για δύο ακόμη βδομάδες τα παρασκηνιακά παζάρια για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να επαναδιαπραγματευτεί τις προσφορές για το μάνατζμεντ με τους επίδοξους επενδυτές, παρά την εμμονή των τελευταίων στις απαράδεκτες αξιώσεις τους.

Παρά τις αλλεπάλληλες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις κυβέρνηση και υποψήφιοι επενδυτές δεν κατάφεραν, κατά τη διάρκεια της χτεσινής επίσημης παρουσίασης των προσφορών για τη διαχείριση των Ναυπηγείων, στησυνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης να βρούνε κοινά σημεία πλεύσης. Τα υπέρογκα ποσά που ζητούν ως αμοιβή ο δύο υποψήφιοι επενδυτές, η ποσότητα των στελεχών που θα απαρτίζουν το μάνατζμεντ και οι εγγυήσεις παραμένουν επίμαχα σημεία μεταξύ των δύο μερών, τα οποία η κυβέρνηση φέρεται να επαναδιαπραγματεύεται, προκειμένου να βρει τρόπους να χρυσώσει το χάπι του ξεπουλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πιστώτρια τράπεζα (ΕΤΒΑ) και το ΔΣ των Ναυπηγείων αποφάσισαν να δώσουν περιθώρια μιας βδομάδας στους υποψήφιους επενδυτές για βελτίωση των προσφορών τους. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα το ΔΣ των Ναυπηγείων σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ θα ετοιμάσει ερωτηματολόγιο που θα περιέχει τις προτάσεις τους για τα επαναδιαπραγματευόμενοα σημεία της προσφοράς, το οποίο την επομένη θα είναι στη διάθεση των υποψηφίων, οι οποίοι θα πρέπει σε διάστημα μιας εβδομάδας απ' την παραλαβή να απαντήσουν γραπτώς. Απ' τις απαντήσεις θα κριθεί και ο διαγωνισμός, αφού κύκλοι των Ναυπηγείων θεωρούν βέβαιο ότι με τις υπάρχουσες προσφορές δεν πρόκειται να προχωρήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ