Παρασκευή 10 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ
  • Στο άρθρο του Κατσαγεώργη Ευάγγελου, που δημοσιεύτηκε στο "Ρ" της 26.4.96 δεν αποδόθηκαν σωστά ορισμένες λέξεις, που αλλοιώνουν το νόημα: Η λέξη Εφιάλτης στην αρχή του κειμένου γράφτηκε με ε μικρό, ενώ γινόταν λόγος για τον γνωστό Εφιάλτη που πρόδωσε στους Πέρσες το πέρασμα των Θερμοπυλών.

Προς το τέλος του κειμένου, αντί του σωστού "... βλέπετε λοιπόν τα πράγματα έχουν άμεση προτεραιότητα, γράφτηκε έμμεση.

Στην τελευταία σειρά του κειμένου αντί του σωστού "... η άνοιξη θα είναι ακριβή και απόμακρη", γράφτηκε "... η σύναξη θα είναι ακριβή... ".

***

  • Στο άρθρο της Πασματζή Σοφίας που δημοσιεύτηκε στο "Ρ" της 3.5.96 με τον τίτλο: "Επανάσταση και 20ό Συνέδριο, διαμετρικά αντίθετα", αντί του σωστού "κακόφημο 20ό Συνέδριο" γράφηκε "κακόμοιρο 20ό Συνέδριο".

***

  • Στο άρθρο του Μαρίνου Πετρούνια που δημοσιεύτηκε στο "Ρ" της 4.5.96 με τον τίτλο "Κρίσιμα ζητήματα" και στο σημείο 3, αντί του σωστού "... νομίζω ότι πέφτουμε έξω", γράφτηκε "πέφτουμε πολύ έξω".

***

  • Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο "Ρ" της 7.5.96 με τίτλο: "Ζητήματα ενοποιήσεων - αντιιμπεριαλιστική πάλη και επαναστατική διαδικασία", είναι του ΓΡΕΒΕΝΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και όχι του ΚΡΕΒΕΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, όπως κατά λάθος γράφτηκε.

***

  • Στο άρθρο του Γιώργου Πετρόπουλου που δημοσιεύτηκε στο "Ρ" της 7.5.96, με τίτλο: "Πού πάμε; " και στη φράση: "... φορείς δεξιών και αριστερών απόψεων στην ηγεσία του κόμματος, κολακεύουν την ποικιλότροπα εκφρασμένη καθυστέρηση (μερίδας) της κομματικής βάσης και η κομματική αυτή βάση αντίστροφα βρίσκει τον καλύτερο εαυτό της καθυστέρησης και των αγκυλώσεών της στους ηγέτες". Παραλήφθηκε η λέξη "μερίδας" κι έτσι, αλλοιώνεται το νόημα της φράσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ