Τετάρτη 29 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ο Σαμπερτέν στην Ορεστιάδα

Οι ακρίτες απέκτησαν τον πασαδόρο της εθνικής Γαλλίας

Η Ορεστιάδα είναι η πρώτη ομάδα που εκμεταλλεύεται την υπόθεση Μποσμάν για να εντάξει σαν "Κοινοτικό" στις τάξεις της τον Γάλλο Λοράν Σαμπερτέν, πασαδόρο της εθνικής Γαλλίας. Ο έγχρωμος πασαδόρος έχει ύψος 1.90 και αγωνιζόταν στις Κάννες. Στο μεταξύ οι ακρίτες μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ολλανδό Γκέρτζεν, στρέφονται στον Σλοβάκο Κράβαρικ που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και στον Εθνικό Αλεξ.

  • Επανέρχεται στην Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη στράτευση του Θ. Μποζίδη. Μαζί με τον παίκτη της Ορεστιάδας στρατεύτηκε και ο Κυριαζής. Ο Χερέρα προσανατολίζεται να καλέσει σαν αντικαταστάτη του τον Χριστοφιδέλη.
  • Στις 8 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων όπου προκρίθηκαν οι ελληνικές ομάδες. Η ελληνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό των εφήβων (28/8 - 5/9) θα έχει σαν πιθανές αντιπάλους τις παρακάτω ομάδες: Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία, Ισραήλ, Γιουγκοσλαβία, Πολωνία, Ουκρανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λευκορωσία. Οι νεάνιδες που θα αγωνιστούν στην Τουρκία (7 - 15/9) μαζί με τις: Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Ουκρανία, Ρουμανία, Κροατία, Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Τσεχία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ