Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στης μουσικής τα "χρώματα"

Παλιά και καινούρια του τραγούδια παρουσιάζει ο Βαγγέλης Γερμανός,στην αποψινή του συναυλία (9.30μμ) στη Ρεματιά Χαλανδρίου. Την ίδια ώρα η Χάρις Αλεξίου δίνει τη δεύτερη και τελευταία της συναυλία στο "Παλαί ντε Σπορ" της Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος Τσιαμούλης,πάντως, σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο "Ασσος - Καφέ Παράσταση". Μαζί με την Καίτη Κούλια θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους τραγούδια, σ' ένα πρόγραμμα με τίτλο "Αρχιπέλαγος". Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98) απόψε ο Βασίλης Νικολαϊδης τραγουδά με μια κιθάρα, ενώ αύριο το "Lyrae Cantus" θα παρουσιάσει μεσαιωνική μουσική και ποίηση, βασισμένη στον κύκλο τραγουδιών "Κάρμινα Μπουράνα". Την Κυριακή στον ίδιο χώρο οι "Συνήθεις Υποπτοι" παρουσιάζουν τραγούδια τους από το δίσκο "Μέρες Αδέσποτες".

Την καθιερωμένη, ετήσια συναυλία τους δίνουν σήμερα, στις 8.30μμ, οι μαθητές του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Πληροφορικής του Ωδείου "Φ. Νάκας", στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου (Ιπποκράτους 41). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στον Μάνο Χατζιδάκι, τον ιδρυτή της, αφιερώνει η "Ορχήστρα των Χρωμάτων" την αυριανή της συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. Υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τα "Πινδαρικά" του αξέχαστου συνθέτη και με έργα των Μπάρμπερ, Μότσαρτ και Μπερνστάιν.

Η Πόπη Αστεριάδη και ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα δώσουν συναυλίες στο χώρο "Αστραίος", στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, ενώ ο Γιάννης Νικολάου "ταξιδεύει" με την κιθάρα του "Χωρίς Πυξίδα", απόψε, στο "Mojo" κλαμπ (Παπαδιαμαντοπούλου 36, Ιλίσια).

Σε Χίο και Μυτιλήνη περιοδεύει η Κρατική Σχολή Χορού. Αύριο θα δώσει παράσταση στο "Ομήρειο" της Χίου, ενώ την Κυριακή θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Σε χορογραφίες των Χ. Μανταφούνη, Υ. Στέντλερ, Γ. Μέτση, Ερ. Εφραιμίδου, Ε. Καπάζογλου και Μ. Χάμιλτον οι σπουδαστές του Β και Γ έτους θα παρουσιάσουν έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ