Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νασιόπουλος αντί Δώνη

Το "τρένο" κοντά στην Μπλάκμπερν. Προσφορά - μαμούθ. "Παίκτης του ΠΑΟ" δηλώνει ο Νασιόπουλος

Το... τρένο φεύγει οι... καταρράκτες έρχονται! Το λογοπαίγνιο έχει να κάνει με την επόμενη μέρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης (σ.σ. βλέπε τρένο) ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία και ένας Εδεσσαίος (σ.σ. βλέπε καταρράκτες) ο Γιώργος Νασιόπουλος θα είναι κατά 99% ο αντικαταστάτης του και πιθανός παρτενέρ του Κριστόφ Βαζέχα στην πράσινη επίθεση τη νέα σεζόν. Οσον αφορά τον Δώνη, έχει τρεις προτάσεις από τη Γηραιά Αλβιόνα. Από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Μπλάκμπερν. Η τελευταία συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να εντάξει τον δυναμικό επιθετικό στις τάξεις της λόγω μεγάλης οικονομικής προσφοράς. Οι πρωταθλητές Αγγλίας πριν από δύο χρόνια, δίνουν ούτε λίγο ούτε πολύ 700 εκατομμύρια δραχμές για τριετές συμβόλαιο. Χρήμα με ουρά! Οπως δήλωσε ο παίκτης είναι θέμα ημερών η οριστική του απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του (σίγουρα στο εξωτερικό).

Ο διάδοχός του Γιώργος Νασιόπουλος είναι με το ένα πόδι στην Παιανία. Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ: "Αισθάνομαι παίκτης του ΠΑΟ. Πιστεύω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες", τόνισε ο βραχύσωμος επιθετικός. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ και το μόνο που απομένει είναι και η συγκατάβαση του Εδεσσαϊκού.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, στο γλέντι που επακολούθησε για την κατάκτηση του τίτλου, δήλωσε στους φιλάθλους ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου.

Την τελευταία συνέντευξη Τύπου για τη σεζόν θα παραχωρήσει σήμερα στην Παιανία ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Οι παίκτες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη 1 Ιούλη. Καιρός για διακοπές.

Α. ΠΑΓ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ