Παρασκευή 5 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Ανάλυση των αποφάσεων του 7ου Συνεδρίου της ΠΕΑΕΑ
  • Συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Ιούνη στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Κομοτηνής, η Περιφερειακή ΠΕΑΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με θέματα την ανάλυση των αποφάσεων του 7ου Συνεδρίου της ΠΕΑΕΑ και τη λήψη πρακτικών μέτρων για τη γνωστοποίησή τους σ' όλους τους αγωνιστές της οργάνωσης και την εφαρμογή τους στην περιοχή.

Ολα τα μέλη συμφώνησαν για την ορθότητα και την αναγκαιότητα των αποφάσεων και συζήτησαν για την πρακτική εφαρμογή τους.

  • Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε και η Σύσκεψη που διοργάνωσε η Περιφερειακή ΠΕΑΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας στις 22-6-96 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο εισηγητής αναφέρθηκε στην ομιλία στη διεθνή κατάσταση και στη συνέχεια στις αποφάσεις του Συνεδρίου. Τόνισε δε, την ιδιαίτερη σημασία που έδωσε στο Συνέδριο η παρουσία των ξένων αντιπροσωπειών των αντιφασιστικών Οργανώσεων.

Και στις δυο παραπάνω συσκέψεις των περιφερειακών γραφείων της ΠΕΑΕΑ, αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στον πανελλαδικό γιορτασμό των 50 χρόνων από την έναρξη της ένοπλης πάλης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και σε συνεργασία με την ΠΕΕΠΠ.

Τέλος, καλούν όλους τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης, όπως στην περίοδο της φασιστικής κατοχής, να πρωτοστατήσουν και τώρα στους αγώνες του λαού για εθνική ακεραιότητα, ανεξαρτησία, ειρήνη, δημοκρατία, κοινωνική προκοπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ