Κυριακή 7 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Αμφισβητεί κοστολόγιο της ΕΥΔΑΠ

Κύριε διευθυντά

Νέα μέθοδο αφαίμαξης των πολιτών έθεσε σε εφαρμογή η ΕΥΔΑΠ. Είναι η μεταφορά παροχής, δηλαδή η αλλαγή θέσης του μετρητή, χωρίς να το ζητήσει και χωρίς να ερωτηθεί ο πελάτης αν δέχεται ή αν μπορεί να πληρώσει τη δαπάνη. Αυτή η δαπάνη, λοιπόν, διαμορφώνεται όπως δείχνουν τα πράγματα από την "καλή συνεργασία" εργολάβου και καρεκλοκένταυρων της ΕΥΔΑΠ. Διαφορετικά δεν εξηγείται το κοστολόγιο ενός φρεατίου ενός μέτρου να χρεώνεται 73.160 δρχ.

Για να μην είμαι όμως άδικος, πρέπει να εξηγήσω ότι ένα ποσόν 11.160 δρχ. αποτελεί φιλανθρωπική χειρονομία της ΕΥΔΑΠ προς τον μέγα λήσταρχο ΦΠΑ 18% = 11.160 δρχ.

Τα πιο πάνω σε συνδυασμό με την ιδιότητα του συνταξιούχου που με συνοδεύει με κάνουν να αναρωτιέμαι... ποιο κόμμα θα κερδίσει στις προσεχείς εκλογές;

Τι κρίμα και να σκεφθεί κανείς ότι πολέμησα για την εδραίωση αυτής της "Δημοκρατίας".. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά τιμής

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗΣ

Αξ/κός ΕΑ

Νέα Φιλαδέλφεια

  • Σημείωση του "Ριζοσπάστη":Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο της ΕΥΔΑΠ μας έκανε γνωστά τα εξής: Η ΕΥΔΑΠ όταν τακτοποιεί οριστικά το δίκτυο ύδρευσης σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή, μεταφέρει υποχρεωτικά μπροστά στα ακίνητα όλες τις υδροπαροχές, οι οποίες στο παρελθόν ελλείψει δικτύου είχαν τοποθετηθεί σε απόσταση απ' αυτά.

Στην περίπτωση του Ε. Ελένη, η υδροπαροχή είχε τοποθετηθεί σε απόσταση από το ακίνητό του και δεν μπορούσε για λόγους τεχνικούς, να παραμείνει εκεί μετά την τοποθέτηση αγωγού ύδρευσης. Επρεπε να μεταφερθεί μπροστά στο ακίνητό του, όπως και έγινε.

Οσον αφορά το ποσό χρέωσης (73.160 δρχ.), δεν αφορά μόνο ένα μέτρο σωλήνα και ένα φρεάτιο, όπως αναφέρει ο επιστολογράφος. Με το ποσό αυτό πρέπει να καλυφθεί το κόστος υλικών, χρήσης μηχανημάτων και εργασιών για την κατάργηση της παλιάς υδροπαροχής και την τοποθέτηση νέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ