Τετάρτη 10 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τραγικός θάνατος 32χρονου εργάτη

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, με θύμα εργαζόμενο σε συνεργείο συντήρησης ασανσέρ. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κούρτογλου,32 ετών και πατέρα δυο παιδιών.

Ο άτυχος εργάτης συμμετείχε σε συνεργείο που πραγματοποιούσε συντήρηση του ασανσέρ σε πολυκατοικία στην οδό Αλκυόνης 18 στο Παλαιό Φάληρο. Ο Ι. Κούρτογλου βρισκόταν στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας και προσπαθούσε να ελέγξει το ασανσέρ, μετακινώντας το θάλαμό του ανά τους ορόφους. Η πόρτα του ασανσέρ ήταν ανοιχτή και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άτυχος εργάτης έπεσε μέσα στο φρεάτιο του ασανσέρ, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο θάλαμο που ανέβαινε εκείνη την ώρα και ήταν στο ύψος του 4ου ορόφου και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος του συνεργείου συντήρησης είναι ο Γ. Φωστέρης.Για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, διενεργείται έρευνα και αναμένεται η έκδοση του πορίσματος της αυτοψίας από την αρμόδια Διεύθυνση Βιομηχανίας της Νομαρχίας Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ