Τετάρτη 10 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
"Πράσινος" ο Σιδηρόπουλος

Υπέγραψε χτες τετραετές συμβόλαιο

Οριστικά και αμετάκλητα "πράσινος" είναι ο Γρ. Σιδηρόπουλος, που υπέγραψε χτες τετραετές συμβόλαιο. Η μεταγραφή του μέχρι πρότινος πασαδόρου του ΕΘνικού Αλεξ. αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα από τον ΠΑΟ. Για τη μεταγραφή του Σιδηρόπουλου η ομάδα του θα εισπράξει 45 εκατ. δρχ. Εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (ενός έτους) με τους "πράσινους" ο προπονητής Στ. Προυσαλίκας.

  • Το ΔΣ της ΕΟΠΕ καθόρισε τους επικεφαλής των επιτροπών. Στην Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων παρέμεινε ο Αλ. Σακελλαριάδης, ενώ την επιτροπή διαιτησίας ανέλαβε ο Ν. Μακρής στη θέση του Θ. Βουδούρη, την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ο Στ. Κούβαρης. Την Επιτροπή Διεξαγωγής Πρωταθλήματος της Α1 και Α2 ανέλαβε ο Γ. Χατζημανώλης.
Το ευρωπαϊκό μπιτς

Για μια ακόμα χρονιά η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ένα από τα τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του μπιτς βόλεϊ. Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών της Ατλάντα από 7 - 11 Αυγούστου η Ρόδος θα γίνει το θέατρο καυτών μαχών στην άμμο ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του αθλήματος. Το τουρνουά της Ρόδου είναι ένα από τα εννιά φετινά τουρνουά που συγκροτούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι τελικοί των ανδρών και γυναικών θα γίνουν το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Ρόδου και θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΤ-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ