Τρίτη 16 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μανωλάς: "Αν μιλήσω"...

Διαψεύδει για Ολυμπιακό και απειλεί με αποκαλύψεις

Χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις αναχώρησαν για το εξωτερικό ΑΕΚ και Ολυμπιακός (χτες και προχτές αντίστοιχα). Της αναχώρησης προηγήθηκε μια είδηση που αφορά αμφότερες τις ομάδες. Στελέχη της Ενωσης υποστηρίζουν πως ο Μανωλάς δέχτηκε πρόταση από τους "ερυθρόλευκους", ο ίδιος και ο Ολυμπιακός το διαψεύδουν.

Στις απειλές των "κιτρινόμαυρων" για αποκαλύψεις, ο Μανωλάς απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Σε γραπτή του δήλωση χαρακτηρίζει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας "ψευδή και ανυπόστατα, με σκοπό να βλάψουν εμένα και τον κ. Μπάγεβιτς". Εκτός από την κάλυψη στον ...άσπονδο φίλο του, απειλεί (ή εκβιάζει;) ότι αν συνεχιστούν "οι κακοήθειες και τα ψέματα", θα αναγκαστεί να δηλώσει ποιοι τον οδήγησαν να σταματήσει πρόωρα την καριέρα του. Προς το παρόν δεν το κάνει "για το καλό της ομάδας".

Από σήμερα το απόγευμα ο Π. Ραβούσης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίχτες στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Στο προπονητικό κέντρο, που θα "χτιστεί" η ΑΕΚ της νέας περιόδου, θα φτάσουν, εκτός απροόπτου, οι Ντόμπος, Κασάπης, Παυλόπουλος.

Ο νέος τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" διευκρίνισε ότι η 11άδα θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των φιλικών. Ενα από τα πιο ισχυρά θα πραγματοποιηθεί με την κυπελλούχο Γερμανίας Καϊζερσλάουτεν (23/7).

Η αλλαγή νοοτροπίας στον Ολυμπιακό έγινε αισθητή κατά τη χτεσινή αναχώρηση για το Τέργκεζε της Γερμανίας. Μετά από πολλά χρόνια κανείς δεν έκανε λόγο για πρωτάθλημα και ως πρώτος στόχος αναδείχτηκε η δημιουργία αξιόπιστης ομάδας.

Οπως τόνισε ο Μπάγεβιτς, η σκληρή δουλιά και η αξία των παιχτών αποτελούν εχέγγυα, αρκεί να αποφευχθεί η πίεση και το άγχος. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα μετεγγραφής, δηλώνοντας πως τα περιθώρια λήγουν στις 31 Ιουλίου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ