Παρασκευή 26 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ,κομμουνιστής, αγωνιστής ως το τέλος της ζωής του. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε ενάντια στην κοινωνική αδικία, μια και ο ίδιος τόσο είχε υποφέρει από αυτήν και έφυγε για το μακρινό ταξίδι του πληγωμένος και πονεμένος.

Ηταν τίμιος και αγωνιζόταν με καθαρή συνείδηση πάντα πιστός στο κόμμα του, το ΚΚΕ.

Εμείς, η οικογένειά του τον θυμούμαστε πάντα σαν αφοσιωμένο σύντροφο, πατέρα και παππού, με ένα παράπονο στα χείλη του, που δεν μπόρεσε να πάει στο χωριό του, την Καρυδιά, που τόσο αγαπούσε.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 5.000 δρχ. στην ΚΟ Ροδόπης.

Η σύζυγός του Κλεάνθη, τα παιδιά του Αντρέας και Βασίλης και τα εγγόνια του.

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΟΓΛΟΥ αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και οπαδού του ΚΚΕ, που έφυγε από κοντά μας στις 5 Ιούνη 1996, προσφέρω στο ΚΚΕ 5.000 δρχ.

Χρήστος Κοτζαμπάσογλου

* * *

Μέσω ΚΟΒ Καισαριανής διαβιβάζω με δάκρυα τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δ. Παπακωνσταντίνου για το χαμό του αείμνηστου συντρόφου μαςΔΗΜΗΤΡΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 5.000 δρχ. από το υστέρημά μου στο ΚΚΕ, το κόμμα που αυτός χρόνια για τις αρχές του αγωνίστηκε.

Γιάννης Κ. Μήλιας αντιστασιακός και αφανής λογοτέχνης

* * *

Ο αντιστασιακός Χρήστος Τσουμπρής από τα Ταμπάχανα Πάτρας προσφέρει στο ΚΚΕ 22.500 δρχ. στη μνήμη των αδελφών του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΒΑΣΩΣ,αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

* * *

Ο Φάνης και η Κατίνα Σωτηροπούλου προσφέρουν στο "Ριζοσπάστη" 5.000 δρχ. για το χρονιάτικο μνημόσυνο της παλιάς συναγωνίστριάς τους ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ από το Χαλάνδρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ