Σάββατο 3 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη σέντρα ο ΠΑΟ

Πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους στις 9μμ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Φερεντσβάρος

Τον πρώτο φιλικό αγώνα επί ελληνικού εδάφους δίνει σήμερα στις 9 το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος (απευθείας από το ΣΤΑΡ). Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με τη φανέλα του τριφυλλιού τους νεοαποκτηθέντες Γιώργο Νασιόπουλο, Νίκο Λυμπερόπουλο, Μπλένταρ Κόλα. Ο τεχνικός των πρασίνων Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσε για το ματς: "Αναμφίβολα είναι ένα πολύ γερό τεστ που θα δείξει σε τι κατάσταση είμαστε πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως στο τουρνουά της Ιταλίας με αντίπαλους δύο ομάδες της Α Εθνικής δείξαμε καλά στοιχεία και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα".

Στο μεταξύ καλά είναι τα μαντάτα από τη ΦΙΦΑ στην περίπτωση Μπορέλι, αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο ο Γκόραν Βλάοβιτς όσο και ο Αλαν Σταμπς που είχαν υπογράψει συμβόλαια σε δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο. Το ίδιο αναμένεται να γίνει με τον Αργεντίνο και τον Παναθηναϊκό που ενδεχομένως θα πληρώσει και αυτός ένα μικρό σχετικά χρηματικό πρόστιμο.

  • Επέστρεψε χθες από τη Γερμανία η αποστολή του Ολυμπιακού όπου και έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: "Ολοι οι παίκτες εργάστηκαν σκληρά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα θέλει ακόμη βελτίωση και μοντάρισμα ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ