Παρασκευή 9 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εγκώμια Μπάγεβιτς

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του

"Μέλι" στάζει το στόμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τους παίκτες του. Η νέα καλή εμφάνιση στο φιλικό με τον Πανηλειακό, καθώς και το εντυπωσιακό σκορ 6 - 1 έκαναν ακόμη και τον πάντα μετρημένο Μπάγεβιτς να πει καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές: "Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν και αυτό με ικανοποιεί. Πάντως, οριστικά συμπεράσματα θα βγάλω λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα". Ο Ντούσκο όμως ζήτησε σοβαρότητα: "Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Αλίμονο αν πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είμαστε μόλις στην αρχή".

Πάντως, το γεγονός ότι και οι δυο 11άδες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", τόσο με τη Φορτούνα, όσο και με τον Πανηλειακό, τα πήγαν καλά, δείχνει ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στο φετινό Ολυμπιακό. Αυτός που έκλεψε την παράσταση προχτές ήταν ένας παροπλισμένος παίκτης, ο Γρηγόρης Τρούπκος, που κάλυψε με απόλυτη επιτυχία τη θέση του δεξιού μπακ. Το βέβαιο είναι πως ο Μπάγεβιτς έχει κατασταλάξει στον κορμό της ομάδας, όμως τρεις τουλάχιστον θέσεις είναι ανοιχτές. Τα δυο επόμενα φιλικά, την ερχόμενη Τρίτη με τον Ηρακλή και στις 18/8 με την πορτογαλική Μποαβίστα, θα είναι και τα κριτήρια για τις οριστικές επιλογές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σημαντική κίνηση παρουσιάζουν τα μπλοκ διαρκείας. Ηδη έχουν πωληθεί 5.000, κάτι που σημαίνει ότι σε σχέση με την περσινή χρονιά το νούμερο θα είναι πολύ μεγαλύτερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ