Τετάρτη 14 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μέτριο θέαμα στο Χαριλάου

Αρης και Ηρακλής ισόπαλοι 1-1. Ο Ιωνικός σάρωσε 6-0 την Παναχαϊκή

Ανέτοιμοι και οι δυο. Ούτε ο Αρης ούτε ο Ευρωπαίος Ηρακλής έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες στον ισόπαλο αγώνα του Χαριλάου (1-1). Αν εξαιρέσει κανείς τα δυο γκολ και μερικές, μετρημένες στην κυριολεξία, καλές στιγμές, η τοπική αναμέτρηση δεν είχε τίποτα άλλο που να αξίζει τον κόπο. Εκεί που αξίζει να σταθούμε είναι μερικές θεαματικές ενέργειες του Νεϊζίνιο(μια από αυτές απέφερε το γκολ από τον Μιλόγεβιτς στο 39'). Από τον Γηραιό που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την ήττα με το ΑΠΟΕΛ ο Στέφανος Μπορμπόκης ήταν αυτός που ισοφάρισε με απευθείας φάουλ στο 62'.

ΑΡΗΣ: Καρκαμάνης, Κόφας, Ποζαπαλίδης, Σιλβάνι, Μητσόπουλος (55' Ζαχόπουλος), Λεκμπέλο (69' Δαλκίδης), Κωφίδης, Μιλόγεβιτς (73' Λιολίδης), Νεϊζίνιο, Σιμόνοβιτς (60' Τζάτζος), Κούβαλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ρουμπακίεβιτς, Μπορμπόκης, Ανατολάκης, Δ. Παπαδόπουλος (68' Κυριαζής), Λαγωνίδης, Γ. Παπαδόπουλος (89' Βαλκάνης), Κωστής (75' Μίλος), Στολτίδης (46' Χριστοδούλου), Μιρτσέκης, Γιοβάνοβιτς (88' Καλαϊτζόγλου), Σακελαρίδης.

  • Πολυβόλο για ένα ακόμη φιλικό ο Ιωνικός, σάρωσε την Παναχαϊκή 6-0 στη Νεάπολη. Η ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν προηγήθηκε με 5-0 μόλις στα πρώτα τριάντα λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος να αλλάξει τον τερματοφύλακα Μπαλτιμά και να περάσει τον έμπειρο Δάφκο. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Τουίντ (3', 23'), Καλύκας (27', 30') και από ένα Κλάεβιτς 10' και Οτιτζι 86'.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ