Παρασκευή 23 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αρχίζει το τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας"

Με τη συμμέτοχη του Πανιώνιου, του Σπόρτιγκ, του Παπάγου και του Ερυθρού Αστέρα αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο του τουρνουά της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε μνήμη του αξέχαστου παράγοντα "Ανδρέα Βαρίκα". Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της Γλυφάδας. Σήμερα στις 6μμ θα αγωνιστούν Ερυθρός Αστέρας - Παπάγου και στις 8μμ ο Πανιώνιος θα κοντραριστεί με τον Σπόρτιγκ. Αύριο θα γίνει τις ίδιες ώρες ο μικρός και μεγάλος τελικός.

Η προετοιμασία των κυανέρυθρων ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα και ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου θα έχει μαζί του και τον Φάνη Χριστοδούλου, άγνωστο όμως είναι κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίτσελ Γουίγκινς θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Σπόρτιγκ.

  • Από 27-31 του μήνα θα γίνει στο Μέτσοβο το 14ο σεμινάριο διαιτησίας όλων των εθνικών κατηγοριών. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και θα γίνει σε δυο γκρουπ. Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα απαρτίσουν τους πίνακες των διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 1996-97.
  • Ο Μπάιρον Ντίκινς οριστικά και αμετάκλητα θα αγωνιστεί σαν ξένος στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο και έτσι δηλώθηκε σαν ξένος από το πράσινο ΤΑΚ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντομινίκ Γουίλκινς αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΠΑΟ αφού αφέθηκε ελεύθερος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ