Σάββατο 24 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Στα μαλακά η ΑΕΚ

Στο δρόμο της Ενωσης η άσημη Τσεμλόν από τη Σλοβακία

Κλήρωση "λουκούμι" μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ αυτή στο Κύπελλο Κυπελλούχων. Η Ενωση έπεσε στα... μαλακά και έτσι στο δρόμο της θα βρει την άσημη Τσεμλόν Ουμένε από τη Σλοβακία. Ο προπονητής της Ενωσης, Πέτρος Ραβούσης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εύνοια της τύχης στην ομάδα του: "Εκ πρώτης όψεως είμαστε το φαβορί. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Τσεμλόν δεν έχει παρελθόν. Δε θα την υποτιμήσουμε όμως, στο χέρι μας είναι να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και δύο παίκτες της Ενωσης. Εν αρχή ο διεθνής τερματοφύλακας Ηλίας Ατματζίδης, που τονίζει: "Η Τσεμλόν είναι μια άγνωστη ομάδα. Η κλήρωση είναι καλή και θα είμαστε το φαβορί αν το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θεωρητικά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δε γνωρίσουμε τη δυναμικότητα των Σλοβάκων, γι' αυτό καλύτερα να προσέχουμε τα λόγια μας για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Το θετικό είναι ότι σε πρώτη φάση αποφύγαμε γερές ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας και η Σπάρτακ Πράγας.

Από τη μεριά του ο Χάρης Κοπιτσής είναι ακόμη πιο αισιόδοξος για την έκβαση των δύο αγώνων: "Η κλήρωση για την ΑΕΚ ήταν εύκολη. Αν παίξουμε σοβαρά δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι είναι ντεζαβαντάζ το ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην έδρα μας".

Το πρώτο παιχνίδι στο "Νίκος Γκούμας" θα γίνει στις 12 Σεπτέμβρη και ο επαναληπτικός στις 26 του ίδιου μήνα.

Φιλικό παιχνίδι την άλλη Κυριακή θα δώσει η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ