Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

- ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟ,Νέα Σμύρνη: Η πολυσέλιδη καταγγελία σου, με δεκάδες ονόματα επαγγελματιών κτλ. - που όπως ισχυρίζεσαι σε συκοφαντούν και δε σε προσλαμβάνουν στη δουλιά - είναι αδύνατο να δημοσιευτούν, δεν το επιτρέπει ο νόμος. Εκείνο που οφείλεις να κάνεις είναι να τα καταγγείλεις. Ο "Ρ" μπορεί να βοηθήσει μόνο σε συγκεκριμένες καταγγελίες. Θα μπορούσες ακόμα να απευθυνθείς και στο σωματείο σου (σερβιτόρων) για να σε βοηθήσει.

- ΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ,λαχειοπώλη, Θεσ/νίκη: Το υπόμνημά σου προς τους αρμόδιους υπουργούς με αίτημα να επεκταθεί η εισφορά 1% και στο "ΞΥΣΤΟ" για την ασφάλιση των λαχειοπωλών το λάβαμε. Από την απάντηση του υπουργού Εργασίας προκύπτει ότι η ικανοποίηση του αιτήματός σου υπάγεται στην αρμοδιότητα των οικονομικών υπουργών, προς τους οποίους τώρα πρέπει να απευθυνθείς.

- ΝΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ,Ρέντης: Λάβαμε το ποίημα σου "Τελευταίο γράμμα".

- ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗ,ξεναγό. Το γράμμα σου, με το οποίο συγχαίρεις τον παπα - Ηλία Υφαντή για το άρθρο του "Εταιρία δολοφόνων", είναι δυσνόητο. Καλό θα είναι να γράφεις πιο απλά (όχι απλοϊκά) για να γίνεσαι αντιληπτός από όλους.

- ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΓΟΠΟΥΛΟ,Πολίχνη Θεσ/νίκης: Το πολύ μεγάλο σε έκταση κείμενό σου με απόψεις σου για το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητα του ανθρώπου στη σημερινή κοινωνία, το πήραμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ