Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Κατανοητός για όλους τους αναγνώστες

Με συντροφικούς χαιρετισμούς, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ,από το Ζίγκμπουργκ της Γερμανίας, απευθύνεται στον συντάκτη του δημοσιεύματος - σε συνέχειες - "Φάκελος: Δικτατορία 4ης Αυγούστου" Θανάση Παπαρήγα και τον συγχαίρει για το άρθρο του αυτό.

"Ημουν πάντα της γνώμης - γράφει - ότι για κάθε ιστορικό γεγονός της πατρίδας μας και μάλιστα σε γεγονότα που το ΚΚΕ έπαιξε σπουδαίο ρόλο και αφορά τη δράση του, επιβάλλεται ο "Ριζοσπάστης" να τα δημοσιεύει.

Θα 'θελα, όμως, να κάνω ορισμένες καλόπιστες παρατηρήσεις, που αφορούν την παράλειψη των χρονολογιών από ορισμένα γεγονότα του εν λόγω άρθρου και που ο κάθε αναγνώστης δεν είναι δυνατόν γνωρίζει. Ετσι για καλύτερη ενημέρωσή μας θα 'ταν σωστό ο συν. Θ.Π. να έγραφε τις χρονολογίες σε ημερομηνίες που αναφέρονται στα γραπτά του, κυρίως στο ΣΤ' μέρος, όπως: 6 Μάρτη, 16 Φλεβάρη, 14 Μάρτη, 20 Απρίλη.

Πιθανόν όταν κάποιος γράφει για κάτι που του είναι γνωστό να θεωρεί δεδομένο ότι και ο αναγνώστης το ξέρει. Ομως ο Θ.Π., άξιος και ικανός δημοσιογράφος, πιστεύω πως δεν το σκέφτηκε έτσι, παρά μόνο ήταν μια παράλειψη.

Είμαι της γνώμης, ότι η εφημερίδα μας, ο "Ριζοσπάστης" θα πρέπει να είναι πάντα κατανοητός και για τον πιο απλό αναγνώστη, είτε παλιός, είτε πρωτάρης είναι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ