Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9

Οι συνδυασμοί της μάχης και της προοπτικής

Η υπερψήφιση του ΚΚΕ, ο μόνος δρόμος αποφασιστικής καταδίκης του δικομματισμού και λαϊκής αντεπίθεσης, για μια άλλη πορεία

Ανδρες και γυναίκες, απ' όλα τα εργαζόμενα στρώματα του λαού και όλων των ηλικιών, συμμετέχουν στους συνδυασμούς του ΚΚΕ, που δημοσίευσε χτες ο "Ρ". Εργάτες και εργάτριες, αγρότες, επαγγελματίες και βιοτέχνες, συνδικαλιστές και συνεταιριστές, ζυμωμένοι στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων, άνθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης, γνωστοί για τη δράση και την πολύμορφη κοινωνική προσφορά τους, επιστήμονες, νέοι και συνταξιούχοι έχουν, ήδη, ξεκινήσει δυναμικά την εκλογική μάχη. Παντού, όπου βρίσκονται απλοί άνθρωποι του λαού. Σε κάθε χώρο δουλιάς και κατοικίας, μόρφωσης και ψυχαγωγίας. Παντού πρέπει και θα φτάσει η φωνή του ΚΚΕ. Η φωνή της αποφασιστικής καταδίκης του δικομματισμού, είτε στην κλασική του μορφή, είτε στις προετοιμαζόμενες συναινετικές εκδοχές και σενάρια. Η φωνή της λαϊκής συσπείρωσης και αντίστασης, της αντεπίθεσης, που μόνο αυτή μπορεί να ανοίξει το δρόμο γενικότερων αλλαγών για το λαό και τη χώρα.

Στη σημερινή έκτακτη έκδοσή του ο "Ρ" δημοσιεύει τους συνδιασμούς των νομών Β'Θεσσαλονίκης,Ηλείας,Κορινθίας,Χίου συμπληρωμένους και διορθωμένους,ενω δημοσιεύει όλους τους συνδιασμούς των ευρύτερων εκλογικών περιφερειών της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τους οποίους "έφαγε" ο δαίμων του τυπογραφείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ