Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Εμείς πληρώνουμε τα κρατικά κανάλια

Προς τον Διευθυντή της ΕΤ - 1 απευθύνει την παρακάτω επιστολή - διαμαρτυρία του, ο ΧΑΡΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ,μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών, Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών, μέλος του ΔΣ Αργυροχρυσοχόων Αθήνας, αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής:

"Ως άνθρωπος σκεπτόμενος, ευαισθητοποιημένος και με συμμετοχή στα κοινά, είμαι στη δυσάρεστη θέση να εκφράσω τη λύπη μου και την αγανάκτησή μου για το κατάντημα της ΕΤ - 1 που δυστυχώς η ενημέρωσή της τον τελευταίο καιρό θυμίζει πολύ παλαιότερες εποχές.

Αυτήμου την άποψη την επιβεβαιώνει η προκλητική, μεροληπτική και πολλές φορές χυδαία συμπεριφορά της δημοσιογράφου - παρουσιάστριας Αννας Παναγιωταρέα απέναντι στους εκπροσώπους του ΚΚΕ όταν αυτοί παίρνουν μέρος στην εκπομπή της. Την Τετάρτη το βράδυ 28 - 8 - 96 παρακολούθησα την κυρία αυτή να ασχημονεί σε βάρος του Α Γραμματέα της ΓΣΕΕ και εκπροσώπου του ΚΚΕ Γ. Μαυρίκου (χειρότερη υπήρξε η συμπεριφορά της και απέναντι στη Β. Νικολαϊδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε προηγούμενη εκπομπή).

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στην εν λόγω κυρία ότι ο Γ. Μαυρίκος εκπροσωπούσε τη στιγμή εκείνη - σύμφωνα με τα δεδομένα του 1993 - 600.000 ανθρώπους και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και λιγότερο ανιστόρητη.

Αλλωστε για την ιδεολογία που κοπτόταν υπήρχαν στην εκπομπή της 5 εκπρόσωποί της να την υπερασπιστούν, δε χρειαζόταν να εκτεθεί η ίδια τόσο. Εξάλλου, έχει ανεπανόρθωτα εκτεθεί σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν καλά τις προθέσεις της.

Θα έπρεπε λοιπόν ν' αφήσει και τον Γ. Μαυρίκο (εδώ, θέλω να εξάρω την ψυχραιμία και αυτοσυγκράτησή του μπρος στις προκλήσεις της), να ολοκληρώσει την άποψή του και όχι να του λέει προκλητικά "μάλιστα μιλήσατε 7 λεπτά", όταν τα 6 τα κατανάλωσε η ίδια! Επίσης θα ήθελα να της πω ακόμα ότι, στα ιδιωτικά κανάλια, που τα πήρε όλα σβάρνα, μπορούσε να λέει ό,τι ήθελαν τ' αφεντικά της (ο κ. Κυριακού, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Αλαφούζος). Τώρα όμως πρέπει να 'χει τη συναίσθηση ότι δουλεύει σε κρατικό κανάλι και το μηνιάτικο που παίρνει, το πληρώνουν και οι 600.000 που φτύνει την ιδεολογία τους.

Κύριε Διευθυντά, για το καλό και την αξιοπιστία των κρατικών καναλιών πρέπει να επαναφέρετε στην τάξη την κυρία αυτή, ώστε να είναι προσεκτική στο μέλλον. Εκτος πια, αν θέλετε τα προγράμματά σας να τα βλέπετε μόνοι σας! ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ