Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ηρθε ο Αντερσον, "φεύγει" ο Σιγάλας

Σοβαρός ο τραυματισμός του Σιγάλα. Επιστρέφει σε ένα μήνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ουίλι Αντερσον, αλλά αποχαιρέτησε για ένα τουλάχιστον μήνα τον Γιώργο Σιγάλα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με καθυστέρηση δέκα ημερών πληροφορήθηκε ότι ο τραυματισμός του στη διάρκεια φιλικού αγώνα στην Ιταλία δεν ήταν καθόλου επιπόλαιος. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε χτες, έδειξε κάταγμα στο σκαφοειδές του αριστερού του ποδιού, κάτι που δεν είχε φανεί στις ακτινογραφίες. Ο Σιγάλας τοποθέτησε το πόδι του σε γύψο και η επάνοδός του στα γήπεδα προσδιορίζεται σε ένα μήνα.

Χτες έφτασε στην Αθήνα ο δεύτερος ξένος του Ολυμπιακού, ο Ουίλι Αντερσον. Ο Αμερικανός δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο που παρουσίασε το ευρωπαϊκό μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, αλλά παραδέχτηκε ότι από τη νέα του ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ γνωρίζει μόνο τον Ντέιβιντ Ρίβερς με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για κάποια παιχνίδια στο ΝΒΑ. "Είμαι παίκτης για όλες τις δουλιές. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου", υπογράμμισε. Ο Αντερσον, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ. Κόκκαλη, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, που θα του επιφέρει κάτι περισσότερο από 1,6 εκατ. δολάρια.

  • Ολοκληρώνεται σήμερα η α φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους αγώνες: 17.00: Εσπερος - Παγκράτι, 17.00: Αμπελόκηποι - Φίλιππος, 17.30: Νέστορας - Δαναός, 17.30: Μακεδονικός - Αμύντας, 19.00: Μαρούσι - Ηράκλειο, 20.00: Αρίωνας - Ηλυσιακός, 20.00: Νήαρ Ηστ - Δάφνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ