Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Με θάρρος να ζητήσουμε την ψήφο του λαού

Με συντροφικούς χαιρετισμούς συνοδεύει το γράμμα του ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,από την ΚΟΒ Πύργου Ηλείας, και γράφει: "Ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, τα δυο μεγάλα κόμματα τάζουν λαγούς με πετραχήλια - όπως πάντα άλλωστε - εις βάρος του λαού!

Ποιο κόμμα - εξόν του ΚΚΕ - είπε "όχι" στο Μάαστριχτ, ΕΕ, ΝΑΤΟ; Γιατί κρύβουν την αλήθεια από το λαό;

Και ενώ, λοιπόν, με την υποστήριξη των ΗΠΑ (βλέπε κυβέρνηση Σημίτη) η Ελλάδα - όπως και άλλα ευρωπαϊκά κράτη - οδηγείται στο Μεσαίωνα, με αποτέλεσμα όλο το βάρος που σηκώνει η εργατική τάξη να γίνεται ακόμα πιο αβάσταχτο, οι κυβερνώντες κάνουν ακόμα τα μπάνια τους χωρίς να δίνουν φράγκο για το λαό. Ετοιμάζονται να ξαναβγούν στα "μπαλκόνια"... - που τώρα πια είναι τα παράθυρα των τηλεοράσεων - για να ξαναδώσουν υποσχέσεις που δεν πρόκειται μετεκλογικά να τις τηρήσουν.

Ομως το ΚΚΕ, που είναι πάντα παρόν και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων της χώρας, ρίχνεται και σ' αυτή την εκλογική μάχη δυναμικά, όπως πάντα. Ζωντανό εμφανίζεται παντού στους τόπους δουλιάς, στις γειτονιές, στα νοσοκομεία, στις λαϊκές αγορές για να μιλήσει και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό. Στις επάλξεις και τα έντυπα που διαθέτει το κόμμα, ο ραδιοφωνικός σταθμός, η τηλεόραση.

Κλείνοντας την επιστολή μου, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω και εγώ ό,τι μπορώ για τη μάχη του ψηφοδελτίου, με θάρρος και αισιοδοξία, χωρίς να χάνω το κουράγιο μου! Θα πάω με τους συντρόφους σπίτι το σπίτι, με το μέτωπο καθαρό - όπως είπε και η σ. Αλέκα Παπαρήγα - να ζητήσουμε την ψήφο του λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ