Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ
στους "συμμάχους" από Σημίτη

Αλ. Παπαρήγα: Η ενίσχυση του ΚΚΕ, το μόνο αντίβαρο και η δύναμη ανακοπής της πολιτικής της υποτέλειας και των τυχοδιωκτισμών

Το "ευχαριστώ" προς τους Αμερικάνους επανέλαβε ουσιαστικά και πάλι ο πρωθυπουργός, επεκτείνοντάς το και προς την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ. Εδωσε συγχωροχάρτι σε μια πολιτική που οδηγεί στην αλλαγή των συνόρων, σπέρνει τον πόλεμο, οδηγεί σε τρομοκρατικές επεμβάσεις.

Τα παραπάνω τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε χτεσινή συνέντευξή της. Και συνέχισε: "Ο κ. Σημίτης έδωσε συγχωροχάρτι στους συμμάχους, όταν γνωρίζει ότι έχει δρομολογηθεί η διχοτόμηση του Αιγαίου, με την ευθύνη και πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ και ότι προωθείται η διχοτόμηση της Κύπρου, με το σημαντικό ρόλο που παίζει σ' αυτήν την υπόθεση και η Μεγάλη Βρετανία".

Η Αλ. Παπαρήγα κατήγγειλε επίσης ότι η κυβέρνηση κρύβει την προετοιμασία συγκρότησης μεικτής πολυεθνικής δύναμης ΝΑΤΟϊκών επεμβάσεων και επανέλαβε, ότι αυτό αποτελεί κριτήριο ψήφου για όλα τα κόμματα, αφού δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που να συμφωνεί να φύγει Ελληνας φαντάρος η στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, έξω από τη χώρα, για να διευκολύνει με κίνδυνο της ζωής του, να περάσουν τα αμερικάνικα, γερμανικά και ΝΑΤΟικά τυχοδιωκτικά σχέδια.


ΣΕΛ.  8  -  10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ