Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΧΤΕΣ Η ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ
δύναμη για το λαό

Αλ. Παπαρήγα: Ζητάμε την ψήφο των εργατών απαιτητικά, γιατί έχουν δει πολλά και πρέπει τη φορά αυτή, η ψήφος τους να πιάσει τόπο

Η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη είναι ένας χαρακτηριστικός χώρος, δήλωσε χτες η Αλ. Παπαρήγα,στη διάρκεια της εκεί περιοδείας της, όπου δοκιμάστηκαν η πολιτική, τα προγράμματα, οι παλιές και νέες ιδέες, και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δοκιμάστηκε η πολιτική των Βρυξελλών. Δοκιμάστηκαν όλα τα κόμματα. Οπως και το ΚΚΕ, που πάλεψε με συνέπεια για τα συμφέροντα της Ζώνης, των εργατών και την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας.

Είναι ένας χώρος, συνέχισε, όπου έγινε φανερή η κρίσιμη σημασία της δύναμης του ΚΚΕ, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Γι' αυτό και ζητάμε την ψήφο των εργατών απαιτητικά, υπογράμμισε. Γιατί έχουν δει πολλά και η ψήφος τους πρέπει να πιάσει τόπο. Η κυβέρνηση που θα προκύψει στις 23 του Σεπτέμβρη, θα είναι αντεργατική και μόνο ένα δυνατό ΚΚΕ μπορεί να βάλει φραγμό στις σχεδιαζόμενες ήδη αντιλαϊκές επελάσεις.

Η ψήφος σας, σημείωσε η ΓΓ της ΚΕ, μιλώντας στους μεταλλεργάτες, πρέπει να δείχνει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην καρδιά σας. Σταθμίστε τα πράγματα και αποφασίστε. Πιο δυνατοί εκλογικά, πιο αποτελεσματικοί στους αγώνες.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ