Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ορμάτε...

ΣΤΗΝ πρώτη γωνιά του ρινγκ, με το γαλάζιο σορτσάκι, αγναντίζει ο πρωταθλητής βαρέων βαρών, εφευρέτης της τεχνικής των "7 σημείων", με άγριες διαθέσεις, ο μοναδικός και ανίκητος Μίλτος ο ΕΚΟΦίτης!

***

Στην άλλη γωνία, στα πράσινα, κατευθείαν από την κατηγορία "φτερού", αλλά γνώστης των "κινέζικων" πολεμικών τεχνών, αυτοσυγκεντρώνεται για να μπει στον αγώνα, θαυμάστε τον, Σημίτης ο Αυτοτροφοδοτούμενος!

***

Απολαυστικοί θα είναι οι τίτλοι των "μεν και δε" εφημερίδων, αύριο, μετά το "ντιμπέιτ". "Τον έλιωσε", "Τον πάτησε", "Τον ξεκοίλιασε" και άλλα τέτοια όμορφα...

***

Με το δίκιο τους βέβαια, διότι εδώ διακυβεύεται η ψήφος των Ελλήνων. Θα ψηφίσουν υπέρ της "ριγέ" ή της "πουά" γραβάτας;

***

Εννοείται ότι το θέαμα είναι χαρακτηρισμένο "αυστηρώς ακατάλληλο", άρα τα παιδιά από νωρίς στο κρεβάτι. Πάει ο καιρός εκείνος που μπορούσε όλη η οικογένεια να παρακολουθεί το βραδινό γουέστερν την Παρασκευή.

***

Τώρα, από τη "Μονομαχία στο Ελ Πάσο", φτάσαμε στα "ντιμπέιτ" και από το "Ο καλός, ο κακός κι ο άσχημος" στο... "ο Παπουτσάνης, ο Τσίμας κι ο Ρουσόπουλος"!

***

ΠΩΣ τα 'λεγε έτσι η κ. Κοκόλα χτες; Είδες μπινελίκια το... όνειδος; Και φαινόταν καλό παιδί.

***

Τελικά εκεί στο Καστρί καλοπερνάγανε τα τελευταία χρόνια. Μεγάλες αυλές, φοίνικες, λιμουζίνες, σιντριβάνια. Ωραία ήτανε, αρκεί να προχώραγες... με την πλάτη στο τοίχο. Ομορφοι καιροί!

***

Δεν έπληττες πάντως με τίποτε, ληστείες, εκβιασμοί, μηχανορραφίες, παρασκήνια, πλαστογραφίες. Το μόνο που έλειπε ήταν η λύση του μυστηρίου από τον Ηρακλή Πουαρό!

***

ΤΙ θα γίνει κ. υπουργέ της Παιδείας, με τους εκπαιδευτικούς φορείς που δε δέχονται τα μέτρα για την αύξηση εισακτέων; Θα επιτρέψουμε σε ορισμένους να μην αφήνουν την Ελλάδα να προχωρήσει στην "Ελλάδα του 2000"; Μπορούν αυτοί να εμποδίζουν τις δυνάμεις ευθύνης και τις δυνάμεις προοπτικής;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ