Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αν δε θέλουν να μετανιώσουν...

Μεγαλύτερη φορολογική ληστεία, στα εισοδήματα των επαγγελματοβιοτεχνών - αγροτών και εμπόρων, που σήμερα πληρώνουν τα σπασμένα των άδικων και φορομπηχτικών "αντικειμενικών" κριτηρίων, επιφυλάσσει το ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Αλ. Παπαδόπουλος. Στην ερχόμενη τετραετία, που θα έχει ολοκληρωθεί η μηχανοργάνωση του υπουργείου Οικονομικών και κατά συνέπεια θα καταργηθούν τα αντικειμενικά κριτήρια - είπε - "πολλοί θα νοσταλγήσουν το αντικειμενικό σύστημα, γιατί δε θα έχουν πια την πολυτέλεια να εκμεταλλεύονται τις οργανωτικές αδυναμίες του κράτους".

Ούτε λίγο - ούτε πολύ ο υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε το λένε με τον τρόπο τους και οι εκπρόσωποι της ΝΔ, λέει πως οι φόροι που θα πληρώνουν τότε τα μικρομεσαία νοικοκυριά των αγροτών - ελεύθερων επαγγελματιών - βιοτεχνών και μικρεμπόρων θα είναι πολύ περισσότεροι από τους φόρους που πληρώνουν σήμερα με τα "αντικειμενικά" κριτήρια.

Οσοι λοιπόν επιμένουν να εναντιώνονται στα συμφέροντά τους και κινούνται στον αστερισμό της λογικής του "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω", ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Οσοι όμως δεν αδιαφορούν για την "επόμενη μέτρα" και είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν φωνή διαμαρτυρίας και αγωνιστικής αντιπαράθεσης στα όσα ο δικομματισμός μας επιφυλάσσει, πάνε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και το ρίχνουν... ΔΑΓΚΩΤΟ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ