Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές με πολλά τροχαία

Στο αίμα βάφτηκε η έξοδος των χιλιάδων ετεροδημοτών που εγκατέλειψαν την Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι την Κυριακή το βράδυ 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 183 τραυματίστηκαν σε 128 τροχαία.

Επίσης, χιλιάδες ήταν αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν κατά την επιστροφή τους, αφού κοντά στη διώρυγα της Κορίνθου η "ουρά" των αυτοκινήτων χτες το απόγευμα έφτασε και τα 15 χιλιόμετρα. Η Τροχαία από τη μία το μεσημέρι είχε δώσει μια λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική Κορίνθου - Αθήνας, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τη διασταύρωση του Δαφνίου.

Το Σάββατο, ταξί που οδηγούσε ο Ε. Παππάς, 61 χρόνων, παρέσυρε και σκότωσε τον 7χρονο Σπύρο Χρήστου. Το δυστύχημα έγινε στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής Αντιρρίου - Ιωαννίνων.

Την Κυριακή, ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε ο 17χρονος Σεραφείμ Μητσάκης συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος Σπύρος Λάναρης. Τραυματίστηκε θανάσιμα ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας Βαγγέλης Μαργαριτόπουλος, 16 χρόνων. Το δυστύχημα έγινε στο 40ό χιλιόμετρο της εθνικής Θήβας - Λιβαδειάς.

Επίσης σε καραμπόλα δυο αυτοκινήτων με δίκυκλο σκοτώθηκε ο 13χρονος Στέφανος Μύγδαλος, συνεπιβάτης του δικύκλου, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του Νίκος Παπαδόπουλος, 14 χρόνων. Το δυστύχημα έγινε στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής Σερρών - Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ