Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικά "ίχνη"
  • Ομαδική έκθεση με τίτλο "Ιχνη ζωής",παρουσιάζει η αίθουσα τέχνης "Τερρακόττα" (Χρ. Σμύρνης 13, Θεσσαλονίκη), σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων με παιδιά Down και παρουσιάζονται έργα των: Λ. Βενιέρη, Μ. Γιανναδάκη, Μ. Ζαχαριουδάκη, Σ. Μουστάκα, Α. Προδρομίδη, Ξ. Σαχίνη, Γ. Τσακίρη κ.α. Τα έσοδα της έκθεσης, (διάρκεια μέχρι 5/10), θα διατεθούν στο σύλλογο γονέων.
  • Από τη 1-22/10 στην γκαλερί "Χρυσόθεμις" (25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι), θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Σινόπουλου.Παρουσιάζονται νέα έργα του με μελάνι. Ο Α. Σινόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, με δάσκαλο τον Μ. Θεοφυλακτόπουλο.
  • Ο ζωγράφος Γιάννης Λασηθιωτάκης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Τριενάλε ζωγραφικής,που θα πραγματοποιηθεί από τις 28/11 - 8/12 στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Τον καλλιτέχνη επέλεξε επιτροπή της Τριενάλε μαζί με 110 άλλους καλλιτέχνες από 68 χώρες. Ο Γ. Λασηθιωτάκης συμμετέχει με έργο από την ενότητα "Ιστορίες του ανέμου",που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην γκαλερί "Μέδουσα" και "Μέδουσα+1".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ