Παρασκευή 4 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΚΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στόχος η αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων

Την ανάγκη να αλλάξουν οι συσχετισμοί στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, ώστε το κίνημα των ΕΒΕ να αποκτήσει αγωνιστική κατεύθυνση, επισημαίνει η ΔΗΚΕΒΕ Θεσσαλονίκης ενόψει της νέας αντιλαϊκής και αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

"Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τονίζει, έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια τα διαπιστευτήριά της και δεν υπάρχει αμφιβολία για τις προθέσεις της. Τα αντιαναπτυξιακά μέτρα, οι τεράστιες φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο, τα αντικειμενικά κριτήρια και η εφαρμογή του προγράμματος "σύγκλισης" έχουν οδηγήσει στις γνωστές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων".

"Η ΠΑΣΚΕΒΕ και η ΔΑΚΜΜΕ, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΚΕΒΕ, συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις μόνο για τα μάτια ή για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη. Οι ΕΒΕ πρέπει να αναδείξουν εκείνους τους συνδυασμούς που προσπαθούν να δώσουν σωστό προσανατολισμό στο συνδικαλιστικό κίνημα και όχι να το παραπλανήσουν με "επεκτάσεις σε άλλες χώρες" και με ψεύτικες προτάσεις για δήθεν μετατροπή της καταστροφικής και για τους ΕΒΕ Συνθήκης του Μάαστριχτ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ