Τρίτη 15 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

"ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ της αυθαιρεσίας", χαρακτηρίζουν την αλυσίδα των γνωστών σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ εργαζόμενες σ' αυτά. Πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις για την υπεράσπιση τω στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων (σελίδα 25).

Η ΓΕΝΙΚΗ Συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση ΔΑΡΙΓΚ απέρριψε τις προτάσεις της εργοδοσίας για ομαδικές απολύσεις και αντιδραστικές μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις. Προειδοποίηση για απεργιακές κινητοποιήσεις (σελίδα 25).

"ΚΑΖΑΝΙ" που βράζει είναι ο Νομός Χαλκιδικής, με επίκεντρο την Ολυμπιάδα και το εκεί χρυσωρυχείο (σελίδα 30).

ΤΑ ΠΡΩΤΑ αποτελέσματα έφερε η κινητοποίηση των κατοίκων για τη διάσωση της "αλάνας της Τούμπας" στη Θεσσαλονίκη (σελίδα 30).

ΕΠΙΚΑΙΡΗ Ερώτηση για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών Ρέντη, Παλιάς Κοκκινιάς και Καμινίων κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ (σελίδα 31).

ΤΗ "ΦΑΜΠΡΙΚΑ" ποινικοποίησης των αγροτικών αγώνων έβαλε πάλι μπροστά η κυβέρνηση. Χτες, στη Λάρισα 17 καπνοπαραγωγοί καταδικάστηκαν σε 4 μήνες φυλάκιση επειδή συμμετείχαν στα συλλαλητήρια του Απρίλη του 1994 (σελίδα 31).

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για τον Καλαμπόκα στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας. Ζήτησε την ενοχή του, επισημαίνοντας ότι όταν σκότωσε το Ν. Τεμπονέρα ήταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ