Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟ 0 - 3
Οι ρεζέρβες είχαν κέφια

Με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (3 - 0) ο Παναθηναϊκός κέρδισε χτες στο Βύρωνα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αθηναϊκού και πέρασε με άνεση στους 16 του θεσμού. Ο Βέλιμιρ Ζάετς ξεκούρασε σχεδόν τη... μισή ομάδα, όμως και οι ρεζέρβες έδειξαν να έχουν καλή διάθεση γεγονός που χαροποίησε τον τεχνικό του τριφυλλιού. Ο Γ. Χ. Γεωργιάδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15' με κοντινό πλασέ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο 42' με κεφαλιά έγραψε το σκορ του ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος οι πράσινοι είχαν ακόμη δύο δοκάρια με τους Λαγωνικάκη στο 32' και Μαραγκό στο 35'. Οι Βυρωνιώτες σε άσχημη μέρα δε βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν και έτσι στο 54' και πάλι ο "κοντός" Γεωργιάδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από το νικητή που αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς και τον Βαζέχα, κορυφαίος παίκτης ήταν ο Γκούμας με τον Γ. Χ. Γεωργιάδη. Από τους "λόρδους" επέπλευσε ο Τζανής Μόνος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κεφαλάς, Τασιγιαννάκης (63' Νέναντιτς), Παπαποστόλου, Χατζηαγγελής, Ρουτζιέρης, Θεοδωράκος, Κίνο, Μόνος, Βελής (76' Δελετάκης), Τσάνας, Ντάμπιτς (60' Κουζέγια).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Γ. Σ. Γεωργιάδης (63' Αλεξόπουλος), Ουζουνίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Κολιτσιδάκης, Γκούμας, Μπορέλι, Καπουράνης, Λαγωνικάκης (46' Νασιόπουλος), Αλεξούδης, Μαραγκός (46' Μάρκος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ