Σάββατο 16 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Με συνταγή επτά αστέρων

Η Ενωση παίζει στην Πάτρα με την ενδεκάδα του Βύρωνα

Μπορεί να κόπηκε η... χολή του Πέτρου Ραβούση στη χτεσινή προπόνηση, όμως τελικά ο Τόνι Σαβέβσκι θα είναι στην αρχική 11άδα του αυριανού αγώνα με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα. Ο προικισμένος μέσος της Ενωσης δε γυμνάστηκε χτες, αφού είχε ενοχλήσεις στη μέση, όμως το ιατρικό τιμ αποφάσισε πως ο Σκοπιανός θα είναι πανέτοιμος για το ματς στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Ο Ελληνας τεχνικός αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων: "Η Παναχαϊκή φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Είναι ομάδα με φιλοδοξίες και αναμφίβολα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα χρειαστούμε σοβαρότητα και πειθαρχία για να φτάσουμε στο ζητούμενο, που δεν είναι άλλο παρά η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Νομίζω ότι στην Πάτρα θα συνεχίσουμε το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων του τελευταίου καιρού".

Οσον αφορά τη σύνθεση που σκέφτεται να παρατάξει ο κόουτς των κιτρινόμαυρων, ο Π. Ραβούσης θα στηριχτεί στους ίδιους που σημείωσαν το εντυπωσιακό 7-0 στο Βύρωνα. Σχετικά με τον Ντανιέλ Μπατίστα, που έχει πρόβλημα στη γάμπα του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ όμως είναι αμφίβολο ακόμη και αν είναι στον πάγκο της ομάδας.

Στο μεταξύ κοσμοσυρροή αναμένεται από πλευράς των φιλάθλων της Αθηναϊκής ομάδας στο ματς της Πάτρας. Στο στάδιο της Παναχαϊκής θα βρεθούν τουλάχιστον 3.000 οπαδοί που ήδη έχουν ναυλώσει 45 πούλμαν, τα οποία θα ξεκινήσουν αύριο το πρωί για την πόλη της Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ