Κυριακή 22 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Ενάντια στην αποχαύνωση και την αποβλάκωση

Δεν είναι πια ν' απορεί κανείς, για το ότι τα ναρκωτικά, τα "ροζ τηλέφωνα", το έγκλημα, το απύθμενο πολιτικό κουτσομπολιό, έγιναν εδώ και πολύ καιρό το κύριο περιεχόμενο και εμπόρευμα των μεγάλων, κυρίως, τηλεοπτικών καναλιών και πολλών εφημερίδων. Το εθνικά επικίνδυνο του φαινομένου είναι ότι οι ασύδοτοι ιδιοκτήτες τους - κυνηγοί του χρήματος με όλα τα μέσα - και οι μισθόδουλοί τους δημοσιογράφοι - σταρ, πασχίζουν να τα κάνουν τρόπο ζωής στο λαό και προπαντός, στη νεολαία μας.

Εχουν φτάσει οι άθλιοι να περιορίσουν την ηλικία της γυναίκας στα όρια των 15 με 30 χρόνων της, όταν η σάρκα της... πουλάει.

Κάποτε την ντροπή του παράνομου έρωτα τη σκέπαζαν στους γνωστούς "οίκους" με τα κόκκινα κουρτινάκια. Σήμερα τα "σοβαρά" κανάλια δεν το έχουν σε τίποτα, ώρες ολόκληρες να επιδείχνουν όλων των ειδών τις σκηνές συνουσίας. Η πορνεία, τα ναρκωτικά, το έγκλημα δεν περπατάνε, λοιπόν, μόνο στους δρόμους και στα δυσώνυμα κέντρα. Μπήκαν μέσα στα σπίτια αναστατώνοντας τους γονείς, πολλοί από τους οποίους δεν είναι σε θέση να ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν απέναντι στα παιδιά τους.

Πρόκειται για σατανικό σχέδιο της ολιγαρχίας - ξένης και ντόπιας - προς αποχαύνωση της κοινωνίας και εκμαυλισμό της νεολαίας.

Καταναλώνουμε όλα τα σχετικά προϊόντα, τα εκπορευόμενα από την αμερικάνικη γη της επαγγελίας, κάθε διαφθοράς, υποκουλτούρας, ακόμη και απροκάλυπτης αγυρτείας, στην οποία επιδίδονται οι σοβαροφανείς γνωστοί παρουσιαστές των μεγάλων καναλιών, όπως στην περίπτωση της δακρυρροούσας αιματορροούσας και βλεφαρίζουσας εικόνας στη Βηθλεέμ!!

Κι όμως υπάρχει τρόπος για να σταματήσει η ασχήμια και το έγκλημα. Είναι ο δρόμος της ομαδικής, της μαζικής, ενεργού και οργανωμένης διαμαρτυρίας από τους γονείς, τα παιδιά τους, τους δασκάλους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς φορείς, τα αθλητικά και πολιτιστικά ιδρύματα, προσωπικότητες, προς τις αρχές και με δυναμική παρουσία στα κανάλια να ταρακουνήσουν τους ανάλγητους, θρασείς και διεφθαρμένους έχοντες και κατέχοντες και τα τυφλά όργανά τους.

Για να υπερασπίσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή.

ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Καλαμαριά


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ