Κυριακή 29 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36

Ο εργάτης ΝΙΚ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ από το Πέραμα, σχολιάζει την επικαιρότητα με τρία εύθυμα και σοβαρά μικρά σημειώματα. Τα δημοσιεύουμε:

Ως συνήθως

Αυτή την εποχή οι φορομπήχτες "μαγειρεύουν" τον προϋπολογισμό. Ως συνήθως...Η κυβέρνηση καλεί για συζήτηση τα συνδικάτα. Ως συνήθως...Η κυβέρνηση και τα συνδικάτα διαφωνούν κάθετα. Ως συνήθως... Τα συνδικάτα αναγγέλλουν απεργίες. Ως συνήθως...Η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους - συνταξιούχους. Ως συνήθως... Η κυβέρνηση η δημοκρατική (σιγά τα... λάχανα! ) ψηφίζει τον προϋπολογισμό. Ως συνήθως...

Ποτέ δεν είναι αργά...

Φίλε εργαζόμενε - συνταξιούχε - μικρομεσαίε,

Εδώ και 22 χρόνια μάς κοροϊδεύουν!! Και οι... σοσιαλιστές (σιγά τον... πολυέλαιο! ) και οι... φιλελεύθεροι (φέξε μου και... γλίστρησα). Εμείς είμαστε τα αιώνια θύματα. Εμάς καταληστεύουν πάντα! Είμαστε τα εύκολα θύματα! Ομως:

Καλά να πάθουμε! Είμαστε άξιοι της πανάθλιας τύχης μας! Μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας! Αφού εμείς δώσαμε δύναμη στους δυνάστες μας! Ψηφίζοντας 80% ΠΑΣΟΚ και ΝΟΥ - ΔΟΥ! Ομως:

Ποτέ δεν είναι αργά! Τώρα χρειάζεται αγώνας!! Συνεχής και ανελέητος! Μόνοι μας θα κερδίσουμε αυτά που μας πήραν! Συνεχής αγώνας. Γιατί, όταν η αδικία και η εκμετάλλευση γίνονται νόμος, τότε ο αγώνας είναι καθήκον! Πρέπει να πετύχουμε! Γιατί η αποτυχία δεν είναι να πέφτεις χάμω, αλλά να μένεις χάμω!!

Εμείς δεν πρέπει να μείνουμε χάμω!!

Στον Γιάννο, τον υπουργό

Σε ακούσαμε σήμερα 20 - 11 - 96, στον ΣΚΑΪ, κ. Γιάννο μας υπουργέ. Μας μίλησες από το σπίτι σου στην Κηφισιά, παρακαλώ!!

Εσείς από την Κηφισιά και υπουργός! Εγώ από το αυθαίρετό μου στο Πέραμα και εργάτης.

Δε νομίζω ότι με καταλαβαίνεις κ. Γιάννο από την Κηφισιά! Ούτε εγώ σε καταλαβαίνω! Εγώ απλώς πεινάω και ψάχνω μάταια για δουλιά... κ. Γιάννο μας από την Κηφισιά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ