Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ψύχραιμος ο Μπάγεβιτς

Σε χαμηλούς τόνους ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πέρασε χτες την ήττα του Ολυμπιακού στη Βέροια. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" στην ομιλία που έκανε στους παίκτες πριν από την προπόνηση τούς επισήμανε τα λάθη τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει: "Τώρα χρειαζόμαστε ηρεμία. Κάποτε θα χάναμε. Παραμένουμε στην κορυφή και από εμάς εξαρτάται να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος". Πολλά περισσότερα θα πει ο Ντούσκο σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τους Δέλλιο, Κουλακιώτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αν και η απάντηση του Ντούσαν μετά τον αγώνα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ήταν διπλωματική: "Παρακολουθούμε αρκετούς παίκτες. Οταν έρθει η ώρα θα τους μάθετε". Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, και οι δυο ταλαντούχοι παίκτες της "βασίλισσας" είναι στη λίστα του Μπάγεβιτς, που εντός των προσεχών ημερών θα ασχοληθεί και με τα μεταγραφικά. Παρά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, όλοι στον Ολυμπιακό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επανεμφάνιση του Ανδρέα Νινιάδη μετά από ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω τραυματισμού. Ο βραχύσωμος μέσος έδωσε πνοή στους "ερυθρολεύκους" και μάλιστα είχε και δοκάρι. Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Νινιάδης θα ξανακερδίσει τη θέση του στη βασική 11άδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Αμφίβολη κρίνεται και πάλι η συμμετοχή του Ιλια Ιβιτς που χτες εγκατέλειψε την προπόνηση αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του γόνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ