Παρασκευή 13 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικοί κύκλοι
  • Το "Camel Move" (Πέτρου Ράλλη και Κηφισού) φιλοξενεί, απόψε και αύριο, τους αδελφούς Κατσιμίχα. Παλιά αγαπημένα τραγούδια τους και καινούρια, από τον τελευταίο δίσκο "Της αγάπης μαχαιριά",θα εναλλάσσονται σε δυο βραδιές με ρυθμό και μελωδία.
  • Ο Βαγγέλης Γερμανός, με την κιθάρα, τις ταξιδιάρικες μπαλάντες και τις πρόσφατες λαϊκότερες αναζητήσεις του, φιλοξενείται Κυριακή και Δευτέρα (10.30μμ) στο "Καφέ - Παράσταση" (Βαλτετσίου 15). Εξάλλου τη Δευτέρα (8.30μμ) η Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ θα διαβάσει ποιήματά της.
  • Απόψε, αύριο και την Κυριακή, ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Βούλας Σαββίδη και του Γιάννη Γερογιάννη στο "Ραβάναστρον" (Βαρβάκη 10, Λεωφ. Αλεξάνδρας).
  • Παγκανίνι, Τζουλιάνι και Πιαζόλα θα ερμηνεύσουν, την Κυριακή (10μμ), στο Θόλο (Αμφικτύωνος 27 και Ηρακλειδών, Θησείο), οι Χάρης Χατζηγεωργίου (βιολί) και Μάρκος Τσέτσος (κιθάρα).
  • Στο "Μύλο" της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται απόψε, αύριο και την Κυριακή ο Σωκράτης Μάλαμας με "Ασπρόμαυρες ιστορίες", "Παραμύθια" και "Κύκλους" στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μαζί του και η Λιζέτα Καλημέρη.Εξάλλου, τις ίδιες μέρες, στην Αποθήκη του Μύλου, οι "Monie e Monie Conniente" θα παρουσιάσουν ένα σόου της εποχής των καμπαρέ με τραγούδια τωνΤομ Γουέιτς, Τζέι Τζέι Κέιλ, Σαντέ, Φρανκ Σινάτρα κ.ά.
  • Τέλος, στο κλαμπ "Σίνεμα", στο Ρέθυμνο, φιλοξενούνται απόψε οι "Πυξ - Λαξ" ενώ αύριο και την Κυριακή θα "ταξιδέψουν" στο "Τρομπόνι" του Ηρακλείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ