Σάββατο 21 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ
Ρισκάρει ο Μπάγεβιτς

Σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Σαβέβσκι, Σαμπανάτζοβιτς και Κασάπη. Αρνητική παράδοση της ΑΕΚ

Ως ομάδα που κατακτούσε τα πρωταθλήματα δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη μέσα στη Νεάπολη. Θα τα καταφέρει τώρα, που δεν παρουσιάζεται τόσο ισχυρή; Λογικός ο συλλογισμός, αλλά, αν υπάρχει ένα άθλημα στο οποίο μπορούν να συμβούν τα πάντα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για την ΑΕΚ και το σημερινό παιχνίδι της με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Στην έδρα αυτή οι πρωταθλητές έχουν πράγματι δημιουργήσει κάκιστη παράδοση. Δυο ισοπαλίες και μια ήττα (εκείνο το περίφημο 4 - 3 προ δυο χρόνων) είναι ο απολογισμός τους. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν κρύβουν πως υπολογίζουν αυτή τη δυσμενή παράδοση, όπως επίσης, και την παρουσία του Μπλαχίν στο τιμόνι των Νικαιωτών.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Μπάγεβιτς σκέπτεται να ρισκάρει τη συμμετοχή και των τριών παικτών, που προέρχονται από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο. Να χρησιμοποιήσει, δηλαδή, και τον Σαβέβσκι και τον Σαμπανάτζοβιτς και τον Κασάπη. Τις λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Κασάπης, που αν τελικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί θα τον αντικαταστήσει ο Καραγιάννης. Δίλημμα υπάρχει και για τους Κετσπάγια - Κωστή. Σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολυτέλεια η κοινή παρουσία δυο επιθετικών μέσων, σκέπτεται ο Μπάγεβιτς. Δεν αποκλείεται να μείνουν και οι δυο έξω. Πάντως, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Γεωργιανός.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Ιωνικός παρουσιάζεται σχεδόν πλήρης. Με εξαίρεση τον Νταρακλίτσα, που προέρχεται από τραυματισμό, ολόκληρο το υπόλοιπο δυναμικό είναι στη διάθεση του Μπλαχίν. Ο Ουκρανός "τρίβει τα χέρια του" και οι παλιές τουλάχιστον καραβάνες του Ιωνικού, όπως ο Ξανθόπουλος, μιλάνε ανοιχτά για κλίμα νίκης!

Το παιχνίδι αρχίζει στις 3 μμ και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι FILMNET.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ