Κυριακή 12 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Βαλτώνει το λιμάνι της Μύρινας

Από τη Λήμνο μάς γράφουν: "Το λιμάνι της Μύρινας και συγκεκριμένα η προβλήτα που αράζουν τα μεγάλα πλοία βούλιαξε. Και να σκεφτεί κανείς πως αποπερατώθηκε πριν από 6 μόλις χρόνια.

Ανάστατη η κοινή γνώμη των Λημνιωτών. "Εδώ και χρόνια ζητάμε να φτιαχτεί ένας προστατευτικός "κόντρα μόλος" για να προφυλάσσει το λιμάνι από τους δυτικούς ανέμους. Κανένας αρμόδιος δε μας άκουσε".

"Μπαζώθηκε με κάθε λογής ακατάλληλα μπάζα γι' αυτή τη δουλιά"

"Οφείλεται στην κακοτεχνία...".

Αυτά ακούγονται από τους κατοίκους της Μύρινας που σχολιάζουν το συμβάν. Τώρα το πλοίο της γραμμής αράζει απέναντι και χρειάζεται άμεσα μια στοιχειώδη διαμόρφωση του χώρου, αφού ούτε φωτισμό έχει.

"Αμεσα: Να φτιαχτούν όσα προστατευτικά έργα χρειάζονται για την προστασία από τους δυνατούς ανέμους και διαμόρφωση του νέου χώρου όπου αράζει το πλοίο της γραμμής. Επίσης να φτιαχτεί ο δρόμος που είναι υποχρεωμένοι να διασχίσουν τα αυτοκίνητα και οι επιβάτες, για να φθάσουν στο πλοίο", δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της Μύρινας Κώστας Πινάκος, και συνεχίζει "φοβούμαστε μήπως δεν προχωρήσουν οι διαδικασίες που χρειάζονται άμεσα, γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και τότε οι ζημιές για την οικονομία του νησιού θα 'ναι πολύ μεγάλες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ