Σάββατο 4 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στη σκιά της Ευρώπης

Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού σήμερα στο Αλεξάνδρειο (18.45μμ ΜΕΓΚΑ). Εύκολο έργο του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Ανοιχτά τα υπόλοιπα ματς

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Αλεξάνδρειο. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι ολόκληρου του δεύτερου γύρου, αν δεχτούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση. Ο νικητής της αναμέτρησης, ιδιαίτερα αν είναι οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να αμφισβητήσει αργότερα αυτό το δεδομένο. Για τον ΠΑΟΚ αυτός είναι ο "νυν υπέρ πάντων αγών". Μετά την αποτυχία στην Ευρώπη όλο το βάρος των Θεσσαλονικιών έχει πέσει στις εγχώριες διοργανώσεις (μην ξεχνάμε και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου). Ο δικέφαλος χρειάζεται νίκη με διαφορά 11 πόντων ώστε να έχει καλύτερο γκολ - αβερέιτζ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο και με τη... βούλα πλέον πρώτος προπονητής Σάκης Λάιος έχει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα. Η συμμετοχή τριών βασικών παικτών είναι εξαιρετικά αμφίβολη και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν αγωνιστούν ή όχι. Πρόκειται για τους Τζον Κόρφα, Ζόραν Σάβιτς και Ματ Μπούλαρντ, οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες και ο Αμερικανός "ψήνεται" στον πυρετό. Στην αντίπερα όχθη το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο έχει σπουδαία σημασία αλλά ίδια με αυτό της... ερχόμενης Τετάρτης με τον ίδιο αντίπαλο. Οι "πράσινοι" ευχαρίστως θα... χάριζαν το ροζ φύλλο αγώνα του σημερινού αγώνα (διατηρώντας εννοείται την υπέρ τους διαφορά) προκειμένου να το εισέπρατταν στην Ευρώπη ώστε να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αδιαφορήσουν στο σημερινό ματς αφού διεκδικούν την πρώτη θέση του πίνακα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή, αλλά και στην Ευρώπη της Ρεάλ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ντέρμπι με τα όλα του, ζωντανό στις 18.45 από την τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής έχουμε: Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει υγιεινό περίπατο στο ΣΕΦ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Αμφίρροπες είναι οι άλλες συναντήσεις. Στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος - Παγκράτι, στη Λάρισα Αγροτική - ΑΕΚ, στο Περιστέρι Νίκας - Ηρακλής, στο Μετς Αμπελόκηποι - Δάφνη. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.

Τέλος, αύριο Κυριακή η αγωνιστική συμπληρώνεται με τον αγώνα του Σπόρτιγκ με τον Αρη στις 18.45μμ που θα μεταδοθεί ζωντανό από την τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Τη Δευτέρα γίνεται το μεγάλο παιχνίδι της Α2 κατηγορίας με το ντέρμπι ανάμεσα στον Εσπερο και τον Ιωνικό. Ο αγώνας αρχίζει στις 18.45 και θα μεταδοθεί ζωντανός από την τηλεόραση της ΕΤ-2. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες: Πειραϊκός - Ηλυσιακός, Δημόκριτος - Φίλιππος, Κομοτηνή - Μίλωνας, ΜΕΝΤ - Νέστορας, Πανελλήνιος - Παπάγου, Ιωνικός - Ηράκλειο. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5.30μμ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εύκολο έργο έχουν σήμερα τα κορίτσια του Σπόρτιγκ απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων. Μετά την αποτυχία της Ευρώπης το ενδιαφέρον της ομάδας του Μάνου Μανουσέλη στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το πλήρες πρόγραμμα: Σπόρτιγκ - Αστέρας Εξαρχείων, Αρης - Απόλλωνας, Θρίαμβος - ΜΕΝΤ, Ολυμπιακός Βόλου - Αγ. Παρασκευή, Κομοτηνή - Παναθηναϊκός, Ακαδημία 75 - Παγκράτι, Ηρόδοτος - Π. Φάληρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ