Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΠΑ+ΔΚΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στην αφετηρία για Κωνσταντινούπολη

Την ισπανική Ταουγκρές φιλοξενεί στις 21.30 ο Ηρακλής

Η Θεσσαλονίκη απέχει ένα... παιχνίδι δρόμο απ' την Κωνσταντινούπολη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά η Ταουγκρές μπήκε με διαφορά στήθους στην τελική ευθεία. Η ισπανική ομάδα αν και δεν πέτυχε περισσότερες νίκες από τον Γηραιό στην προημιτελική φάση, τερμάτισε στην πρώτη έδρα του ομίλου της και έχει αβαντάζ έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων διεξάγεται στις 21.30 στο Ιβανόφειο (ζωντανή μετάδοση ΣΚΑΙ). Ο Γηραιός χρειάζεται μόνο νίκη για να συντηρήσει άσβηστο το όνειρο και να ταξιδέψει με ψυχολογία νικητή την ερχόμενη εβδομάδα στην Ισπανία. Το κλίμα στον Ηρακλή δεν είναι πάντως το καλύτερο μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες και ειδικότερα αυτή του Σαββάτου από το Σπόρτιγκ. Ο Λ. Σούμποτιτς απέφυγε, όπως συνηθίζει, παραμονές κρίσιμων συναντήσεων να κάνει δηλώσεις, είδε όμως με ικανοποίηση τον Γ. Ζντοβτς να σηκώνεται απ' το κρεβάτι όπου καθηλώθηκε τις τελευταίες μέρες εξαιτίας κάποιας ίωσης και να πηγαίνει μόνος του στο γήπεδο για προπόνηση. Αν ο Σλοβένος είναι έτοιμος να αποδώσει το μάξιμουμ των ικανοτήτων του, ο Ηρακλής θα 'χει ένα επιπλέον ρόπαλο, στο κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορίας του.

Οι Ισπανοί βρίσκονται από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Γιουγκοσλάβο Περάσοβιτς και τον Πορτορικανό Ρίβας. Χτες τρόμαξαν απ' τον σεισμό που ταρακούνησε τη συμπρωτεύουσα και δήλωσαν ότι πάνω απ' όλα φοβούνται το φανατισμένο κοινό. "Θέλω να πάρω μια ρεβάνς από ελληνική ομάδα" δήλωσε ο Α. Κομάς, που το 1991 σαν προπονητής της Σαραγόσα ηττήθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ