Τρίτη 21 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζεται ο πόλεμος

Μια αγωνιστική στον Βράνκοβιτς

Με καθυστέρηση τριών ημερών και λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την απόφασή του για τον Στ. Βράνκοβιτς. Ο Κροάτης σέντερ για τα επεισόδια που δημιούργησε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική, πρόστιμο 300.000 δρχ. και θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι. Για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ίδιο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500.000 δρχ.

Σχολιάζοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γ. Σαλονίκης υπογράμμισε. "Καμιά φορά και τα λόγια χάνουν το νόημά τους. Δεν ήταν άλλωστε τυχαία η ανακοίνωση του επίσημου Παναθηναϊκού, με την οποία πληροφορηθήκαμε ότι ξαναρχίζει η επιχείρηση καθιέρωσης του ΠΑΟ στην κορυφή, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Για όσους, πάντως, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, "στηρίζουν" αυτές τις προσπάθειες, επιφυλασσόμεθα για αποκαλύψεις στο μέλλον".

Ο αθλητικός δικαστής έριξε λάδι στον πόλεμο των αιωνίων. Οσο γρηγορότερα οι... αποκαλύψεις, τόσο το καλύτερο για το άθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ