Κυριακή 19 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Ελα μαζί μας στον αγώνα

Πώς "είμαστε όλοι το ίδιο" κύριε αγανακτισμένε; Ολα τα κόμματα τα δοκίμασες. Ολα εκτός του ΚΚΕ.Ελα μαζί μας, λοιπόν, αν θέλεις να δεις καλύτερες μέρες.

Μαζί ν' αγωνιστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Να διώξουμε το νέφος, να σταματήσουμε το ξεπούλημα των επιχειρήσεων, να πολεμήσουμε την ακρίβεια, να διαφυλάξουμε τους θεσμούς μας και τις κατακτήσεις μας να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Εργαζόμενος εσύ, εργαζόμενος κι εγώ, άνεργος εσύ, άνεργος κι εγώ, Περπάτα μαζί μου, από σήμερα κι όλας, τον δρόμο του αγώνα, με το "Ριζοσπάστη" στο χέρι, γίνεσαι πιο δυνατός.

"Γίνε λεύτερος στον τόπο σου και κολεγιά μην κάνεις με τους ξένους, γιατί τόσα χρόνια όπως και να λέγεται Αγγλος, Γάλλος, Γερμανός, Αμερικάνος, ή Ευρωπαϊκή Ενωση, Μάαστριχτ, ΝΑΤΟ, Νομισματικό Ταμείο, πάντα ξένος για σένα θα 'ναι. Δικός σου είναι μονάχα ο καθημερινός αγώνας μαζί με μένα, με τον άνεργο, τον συνταξιούχο, το νεολαίο που ψάχνει για δουλιά, το μαθητή που θέλει να μάθει γράμματα, τη γυναίκα που έρχεται από τη λαϊκή με άδειο το καλάθι και που θέλει να καμαρώσει το παλικάρι της αποκατεστημένο επαγγελματικά, κοινωνικά και όχι να σκοτωθεί σε κάποιο πόλεμο...

Ελα σήμερα μαζί μας στον Αγώνα. Αύριο - Οπως κάθε φορά - θα 'ναι αργά! Θα 'ναι πιο δύσκολα!

Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ