Τετάρτη 22 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΜΕ πρόσχημα τη "ζώνη ασφάλειας", ο τουρκικός στρατός σκότωσε, έκαψε και αιχμαλώτισε Κούρδους αντάρτες και αμάχους στα ιρακινά σύνορα (σελίδα 11).

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ κατά της λιτότητας, της ανεργίας και των ιδιωτικοποιήσεων, οργανώνει αύριο το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου (σελίδα 23).

ΣΤΗ διάλυση και στο κλείσιμο, οδηγεί η κυβέρνηση την ΕΤΕΚΑ, προς όφελος πολυεθνικών επιχειρήσεων, τις ποίες προτιμά για τις παραγγελίες της η διοίκηση της ΔΕΗ! (σελίδα 22).

Η ΝΔ "ΕΛΕΓΧΕΙ" την κυβέρνηση, που απορρίπτει την πρότασή της για Διακομματική, όχι γιατί δεν ικανοποιεί τους συνταξιούχους, αλλά γιατί δεν αντιλαμβάνεται τις συναινετικές διαδικασίες. "Θα αντισταθούμε και σε αυτούς που θεσμοθέτησαν την αδικία και σε κείνους που την εφαρμόζουν", τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιούχων και προετοιμάζει το συλλαλητήριο της 6ης Απρίλη, για την περίπτωση που οι απαντήσεις της κυβέρνησης δεν είναι ικανοποιητικές (σελίδα 21).

ΟΙ μεγαλοκαταπατητές της Ηλιούπολης, έχοντας υποστήριξη και από το κυβερνητικό κόμμα, παραμένουν μόνιμη απειλή για τις δημόσιες εκτάσεις της περιοχής. Ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ζητάει από την κυβέρνηση να προστατέψει τη δημόσια γη (σελίδα 32).

ΤΟ... ΣΑΜΑΛΙ ήταν εντάξει. Οι σπουδαστές των ΤΕΙ Πάτρας διαμαρτύρονται για το κουπόνι κοροϊδίας και ζητούν καλύτερη σίτιση (σελίδα 21).

ΑΚΟΜΑ "πληρώνουν" οι συνταξιούχοι τη διάλυση της ΕΑΣ. Μειώνεται η επικουρική τους σύνταξη και χάνουν τα ένσημα 18 μηνών (σελίδα 21).

ΜΕΤΕΩΡΟΙ οι 400 εισπράκτορες του ΤΕΒΕ. Ο υφυπουργός Φ. Ιωαννίδης τους υποσχέθηκε απλώς διάλογο(σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ