Κυριακή 2 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

- ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.Λάβαμε την επιστολή που κοινοποιήσατε σε υπουργεία, εφημερίδες κλπ. για το θέμα με τις αναπηρίες - "μαϊμούδες". Και καταγγέλλετε την παράνομη εκμετάλλευση της ιδιότητας του διαβητικού από άτομα υγιή για προσωπικά οφέλη.

- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ.Σωστά είναι αυτά που γράφεις για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, για την κατάσταση των εργαζομένων κλπ. Ομως για όλα αυτά γράφει η εφημερίδα μας κάθε μέρα, αλλά κι εσύ συντρόφισσα ξανάγραψες. Είναι και πάρα πολύ μεγάλο το γράμμα σου και καταλαβαίνεις δεν έχουμε πολύ χώρο. Γιατί γράφεις τόσα πολλά; Θέλουμε τα γράμματά σου, ιδιαίτερα όταν γράφεις για προβλήματα από τον τόπο σου και τη ζωή σας. Αλλά να γράφεις λιγότερα.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΩΡΗΤΙΑΝΟ Νύμφες Κέρκυρας. Σύντροφε, χρήματα δεν ήρθαν στο "Ριζοσπάστη". Στο γράμμα σου δε γράφεις αν τα έστειλες με επιταγή και πού τα έστειλες. Γράφεις μόνο ότι τα στέλνεις με το ίδιο ταχυδρομείο. Αν είναι επιταγή, πάντως, δεν ήρθε ακόμα. Οσον αφορά το γράμμα σου (σχετικά με τους 300 της Βουλής κλπ.) δυστυχώς δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε. Είναι πολύ μεγάλο. Σε παρακαλούμε να γράφεις λιγότερα. (Μια το πολύ δυο χειρόγραφες σελίδες).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ