Κυριακή 30 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Η επικοινωνία μας

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΟΣ, Χαλάνδρι: "Επικοινωνώ σημαίνει ζω. Και θέλω να ζω με τον κόσμο που αγαπώ. Η επικοινωνία ενώνει, συσπειρώνει και διαπαιδαγωγεί. Για να γράψει κάποιος στον "Ρίζο" πρέπει να βρίσκεται πολύ κοντά σ' αυτόν, να τον μελετάει καθημερινά, γιατί αλλιώς πώς θα ασχοληθεί με τα θέματα που καταπιάνεται η εφημερίδα; Και διαβάζοντας κανείς τον "Ριζοσπάστη" οπωσδήποτε σφυρηλατείται αγωνιστικά. Εχω δε τη γνώμη πως όσο αναπτύσσεται ο χώρος της επικοινωνίας, τόσο θα αυξάνει η κυκλοφορία του "Ριζοσπάστη". Ακόμα πιστεύω φίλοι μου πως η επικοινωνία πολύ καλό κάνει και πολύ μεγάλο μέλλον έχει. Φτάνει να της δώσετε αυτό που ζητάει. Φροντίδα, αγάπη και υπομονή ".

Σημ. "Ρ": Παίρνουμε υπ' όψη μας τα όσα μας γράφεις για ιδεολογικά ζητήματα.

"Δε ζητάμε ελεημοσύνη..."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ, (από Πέραμα): "Είμαι συνταξιούχος οικοδόμος και παίρνω 58.000 δρχ. σύνταξη με 75% αναπηρία. Πήγαμε στον πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθούμε και βάλανε την αστυνομία να μας κτυπήσουν. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι αστυνομικοί ενεργήσανε από μόνοι τους. Οι άνθρωποι τη δουλιά τους κάνουνε. Κάποιος, κύριε Παπανδρέου, τους έδωσε την εντολή να μη μας αφήσουν να ανεβούμε στο γραφείο σας και μη μας λέτε ότι δεν ξέρατε τίποτα.

Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης, η κυρία Βουγιουκλάκη κατανοώντας, όπως είπε, το πρόβλημά μας, προθυμοποιήθηκε να ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα για μας τους συνταξιούχους.

Εγώ, με επιφύλαξη βέβαια, την ευχαριστώ. Οι συνταξιούχοι ασφαλώς δε ζητάνε ελεημοσύνη (ζητιανιά). Λεφτά δικά μας ζητάμε, κυρία Βουγιουκλάκη. Πάντως και μόνο που αναγνωρίζει ότι έχουμε δίκιο, την ευχαριστούμε".

Κινητή τηλεφωνία...

ΗΒΗ ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗ - ΜΟΥΛΑ (προς το Δήμαρχο Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη): "Κύριε δήμαρχε,

Απευθυνόμαστε σε σας, τόσο στην ιδιότητά σας, όσο και στην ανθρώπινη ευαισθησία σας, για ένα φλέγον για την περιοχή του Πόρτο - Ράφτη ζήτημα. Ως κάτοικοι κι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, ζητούμε την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο Πόρτο - Ράφτη. Το αίτημά μας στηρίζεται σ' έναν κοινής αποδοχής λογικό συλλογισμό. Από τη στιγμή που επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο επισημαίνουν την επικινδυνότητα αυτών των εγκαταστάσεων και εφόσον οι βλαπτικές παρενέργειές τους έχουν ήδη ανιχνευτεί, ενώ παράλληλα όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν μέτρα προστασίας του πολίτη, θα ήταν εγκληματική αμέλεια να επιτραπεί η εγκατάσταση της εν λόγω κεραίας και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή.

Ελπίζουμε να εισακουστεί το αίτημά μας και να ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα που θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους κατοίκους του Πόρτο - Ράφτη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ